You are here
Home > EXTERN > Diaspora > Un primar A GASIT SOLUTIA pentru a-i îndepărta pe imigranții musulmani de localitatea sa
loading...

Un primar A GASIT SOLUTIA pentru a-i îndepărta pe imigranții musulmani de localitatea sa

Soluția elegantă găsita de un primar, pentru a-i ține pe imigranții musulmani departe de localitatea sa.

Părinții musulmani au cerut eliminarea de carne de porc în toate cantinele școlare dintr-o suburbie din Montreal. Primarul din suburbia Montreal de Dorval, a refuzat, iar notarul orașului a trimis o notă către toți părinții pentru a explica de ce …

„Musulmanii trebuie să înțeleagă că trebuie să se adapteze la Canada și Quebec, la  obiceiurile, tradițiile sale, la felul său de viață, daca  au ales să emigreze in aceasta tara.

Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să se integreze și să învețe să trăiască în Quebec. Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să schimbe stilul lor de viata, nu canadienii care i-au primit cu generozitate.
Ei trebuie să înțeleagă: canadienii nu sunt nici rasisti, nici xenofobi, care au acceptat mulți imigranți. Asta nu mai mult decât alte națiuni, canadienii nu sunt dispuși să renunțe la identitatea lor, cultura lor.

Și dacă Canada este un teren de bun venit, nu numai  primarul de Dorval salută străinii, dar si  oamenii canadiani din  Quebec – ca un întreg.

În cele din urmă, ei trebuie să înțeleagă că în Canada (Quebec), cu rădăcinile sale iudeo-creștine, pomi de Crăciun, biserici și festivaluri religioase, religia trebuie să rămână în domeniul privat.

Municipalitatea  Dorval are dreptul de a refuza orice concesii la Islam și Sharia. Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul și nu se simt confortabil în Canada, există 57 de țări musulmane frumoase din lume, cele mai multe dintre ele sub-populate și gata să-i primească cu brațele deschise.

Dacă vă părăsiti țara pentru Canada, și nu pentru alte țări musulmane, este pentru că ați considerat că viața este mai bună în Canada decât în altă parte. Intreaba-te doar o dată, „De ce este mai bine aici, în Canada  în cazul în care ai venit?” O cantină cu carne de porc este o parte a răspunsului.

Și dacă nu vă place stilul nostru de viață în Canada mergeti înapoi de unde ati venit. Noi nu v-am cerut să veniti  aici. A fost alegerea voastra „.

RESPECT!

Lasă un răspuns

Top