You are here
Home > EXTERN > Diaspora > Europa > Incredibil! O româncă de doar 23 de ani este cea mai tânără șoferiță de TIR din Europa! „Mi-a plăcut la nebunie această meserie…m-am îndrăgostit efectiv!”
loading...

Incredibil! O româncă de doar 23 de ani este cea mai tânără șoferiță de TIR din Europa! „Mi-a plăcut la nebunie această meserie…m-am îndrăgostit efectiv!”

O româncă în vârstă de numai 23 de ani este cea mai tânără șoferiță de TIR din România!

De curând, tânăra și-a anunțat colegii români cu care lucrează pe comunitate că a primit prima cursă cu un autotren de 20 de tone.

Georgiana a ținut să împărtășească noua ei experiență cu toate șoferițele de TIR din țara noastră, pe o rețea socială, pe grupul „Șoferițe de TIR”.

Se pare că fata de 23 de ani a fost ajutată chiar de soțul ei care este șofer pe TIR și care străbate Europa în lung și în lat.

Georgiana își începe postarea așa:

„Salutare colegi și coleguțe,

Vă spun bine v-am găsit pentru că este prima mea cursă! Am 23 de ani și m-am alăturat soțului meu pe camion (pe comunitate)!

Mi-a plăcut la nebunie această meserie, mereu îi spuneam soțului să merg și eu cu el, mă lua când avea ocazia!

Prima dată când am condus un camion a fost la vârsta de 16 ani (pe câmp, bineînțeles) și de atunci m-am îndrăgostit efectiv, și iată că Dumnezeu și soțul m-au ajutat ca la vârsta de 23 de ani să fiu ȘOFERIȚĂ PE TIR, iuhuu!

Jos pălăria pentru fiecare femeie în parte care a avut și are curajul să-și lase unele dintre voi copii acasă și să meargă să colinde lumea în lung și în lat! RESPECT!

Eu și soțul meu vă urăm drumuri binecuvântate și multă sănătate!

P.S. CAMIOANELE LA CONTROL COLEGI ȘI COLEGUȚE”

Sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Top