You are here
Home > Actualitate > Bărbaţii deştepţi preferă femeile inteligente. Iată explicaţia
loading...

Bărbaţii deştepţi preferă femeile inteligente. Iată explicaţia

Un bărbat deştept şi raţional nu îşi va întemeia o căsnicie cu o femeie dacă o suspectează că nu ar fi tocmai cu picioarele pe pământ. Bărbaţii nu se căsătoresc cu genul de “femeie-copil”, pentru că nu vor să aibă senzaţia că adoptă un copil.

Singurul motiv pentru care bărbaţii manifestă interes pentru femeile proaste este ca să poată să profite de ele, pe termen scurt. Un bărbat de calitate şi experimentat îşi doreşte o parteneră inteligentă, competentă şi polivalentă. Cineva care să facă faţă oricărei situaţii atunci când nu este el prin preajmă.

Asta nu înseamnă că bărbaţii nu-şi vor rupe gâturile ca să se uite la o femeie îmbrăcată extrem de sumar. Dar în acelaşi timp, ei vor da imediat sentinţa: “Doar de probă”. Şi odată ce ai fost catalogată de un bărbat ca fiind „bună doar pentru sex”, nimic din ce vei face nu-l va determina să te privească şi altfel decât ca pe o jucărie sexuală.

Bărbaţii deştepţi preferă femeile inteligente. Iată explicaţia, Un bărbat de calitate şi experimentat îşi doreşte o parteneră inteligentă, competentă şi polivalentă

Lasă un răspuns

Top