You are here
Home > Actualitate > Întâmplare desprinsă din filmele de groază! Au stat în casă cu un cadavru, crezând că doarme
loading...

Întâmplare desprinsă din filmele de groază! Au stat în casă cu un cadavru, crezând că doarme

O întâmplare demnă de un film de groază a avut loc în Huelva,Spania. Patru copii au stat, timp de mai multe zile, în casă, cu cadavrul mamei şi al iubitului acesteia fără să îşi dea seama că cei doi muriseră. Poliţiştii au fost chemaţi atunci când copiii le-au spus vecinilor că cei care aveau grijă de ei dormeau profund de câteva zile.

Potrivit thesun.co.ok, copiii, cu vârste cuprinse între cinci şi 13 ani, nu şi-au dat seamă că mama şi iubitul ei muriseră aşa că nu au informat pe nimeni timp de mai multe zile. În cele din urmă au vorbit cu nişte vecini şi le-au povestit că cei doi adulţi dormeau de zile întregi. Panicaţi, vecinii au sunat la poliţie, care au sosit de urgenţă la faţa locului. Oamenii legii au fost întâmpinaţi de un miros puternic neplăcut şi au constatat decesul lui Rocio Aguilar şi al lui Jose Antonio. Cauza morţii a fost supradoza de medicamente.

Proprietara unui hostel aflat în apropiere de locuinţa copiilor a declarat,pentru o publicaţie spaniolă, că cei patru micuţi locuiau în condiţii mizere şi că adulţii care se ocupau de creşterea lor erau dependenţi de droguri. “Nu aveau pat, ci doar nişte saltele aşezate pe jos, iar pentru a se spăla foloseau şerveţele. Nu aveau apă potabilă.” Copiii au ajuns într-un centru de plasament şi le-au povestit asistenţilor sociali că erau obişnuiţi să îşi poare singuri de grijă şi, de aceea nu s-au alarmat atunci când mama lor nu s-a ridicat din pat zile la rând.

Întâmplare desprinsă din filmele de groază! Au stat în casă cu un cadavru, crezând că doarme

Lasă un răspuns

Top