You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Caz revoltător în România. Poliţia i-a reţinut permisul unui şofer care ar fi refuzat să dea şpagă. Dialog halucinant
loading...

VIDEO: Caz revoltător în România. Poliţia i-a reţinut permisul unui şofer care ar fi refuzat să dea şpagă. Dialog halucinant

Un cetăţean român a simţit pe pielea lui ce înseamnă să fii oprit de Poliţia Rutieră. Totul s-a petrecut în Valea Seacă, judeţul Bacău, unde persoana în cauză susţine că oamenii legii opresc şoferii la întâmplare şi le solicită bani pentru a nu le reţine permisul.

Cetăţeanul în cauza a filmat dialogul cu unul dintre poliţişti. Omul legii i-ar fi luat permisul de conducere fără nicio explicaţie şi l-a chemat la secţie în 30 de minute pentru a primi dovada.

Caz revoltător în România. Poliţia i-a reţinut permisul unui şofer care ar fi refuzat să dea şpagă. Dialog halucinant

Şoferul îl întreabă pe poliţist motivul pentru care i-a fost reţinut permisul, însă omul legii nu este în stare să-i ofere nicio explicaţie. Pe filmare, cetăţeanul susţine că i-h/au fost ceruţi bani şi, pe motiv că a refuzat, a rămas fără permis.

„Explică-mi de ce mi-ai reţinut permisul. Îţi zic eu de ce, pentru că am refuzat să-ţi dau bani. Mi-ai cerut bani şi nu ţi-am dat. Asta faceţi voi, poliţiştii din Valea Seacă. Opriţi lumea la întâmplare şi le cereţi bani. Iar dacă nu vi se oferă, le reţineţi permisul. Am aici toate actele maşinii, sunt în regulă, nu am nicio problemă”, a fost replica şoferului către poliţist.

Dacă așa sunt polițiștii din România ne-am dus pe p**ă.

Publicată de Te Pui Cu Prostii pe Vineri, 29 Septembrie 2017

Lasă un răspuns

Top