You are here
Home > Actualitate > Ultima ORA: Video | Canada, la un zbor distanţă. Românii vor călători fără viză, cu zboruri directe spre Montreal și Toronto
loading...

Ultima ORA: Video | Canada, la un zbor distanţă. Românii vor călători fără viză, cu zboruri directe spre Montreal și Toronto

Compania Air Canada, condusă de românul Călin Rovinescu, va introduce două zboruri directe de la Montreal şi Toronto către Bucureşti. noteaza tvr.ro

Canada, la un zbor distanţă. Românii vor călători fără viză, cu zboruri directe spre Montreal și Toronto

Încă o veste bună pentru românii care vor să meargă în Canada, după cea de ridicare a vizelor. Dar şi pentru cei peste 200 de mii români stabiliţi în această ţară. Din vara viitoare, Compania Air Canada va introduce două zboruri directe pe săptămână de la Montreal şi Toronto către Bucureşti. Agenţiile de turism au pregătit deja pachete turistice.

n prezent, o călătorie cu avionul de la Bucureşti până la Montreal sau Toronto durează peste 16 ore, cu escală în Germania sau Franţa.

Decizia companiei de a introduce un zbor direct vine în contextul în care românii vor putea călători fără viză în Canada de la 1 decembrie 2017.

Managerii agenţiilor de turism îşi fac deja calcule. Se aşteaptă ca mii de compatrioţi care trăiesc în Canada să îşi petreacă concediile în România.

Alte agenţii de turism au pregătit deja oferte pentru turiştii români care vor să viziteze Ţara Arţarului.

Primul zbor pe ruta Bucureşti – Montreal este programat pe 8 iunie 2018. Iar pe ruta Bucureşti – Toronto, pe 10 iunie 2018.

Lasă un răspuns

Top