You are here
Home > Actualitate > Proaspat numit secretar general adjunct la MAE, a postat steagul Romaniei Socialiste
loading...

Proaspat numit secretar general adjunct la MAE, a postat steagul Romaniei Socialiste

Bogdan Moisii, proaspat numit secretar general adjunct la MAE, a postat pe contul lui de Facebook steagul Romaniei socialiste

Bogdan Alexandru Moisii, numit recent de premierul Mihai Tudose in functia de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Externe, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu drapelul Republicii Socialiste Romania, scrie Romania Libera.

Tot pe contul sau de Facebook Bogdan Moisii a postat o fotografie in care este machiat ca „Joker”, celebrul personaj din filmul „Batman”.

Potrivit cotidianului Romania Libera, in februarie 2017 Bogdan Moisii a fost angajat pe postul de consilier al ministrului Teodor Melescanu, pe „probleme speciale”. Sotia sa, Roxana Moisii, a fost avansata in grad la exceptional de Melescanu.

Pana sa ajunga aici, proaspatul secretar general adjunct traia din indemnizatia de „sot insotitor”, inclusa in salariul sotiei sale. Roxana Moisii lucreaza la Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana. Pentru a-si urma sotia la Bruxelles, Bogdan Moisii s-a suspendat din functia de consilier juridic la Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

Lasă un răspuns

Top