You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Grav accident pe Drumul European 574, în zona Pădurea Saru, OLT
loading...

VIDEO: Grav accident pe Drumul European 574, în zona Pădurea Saru, OLT

Un grav accient rutier s-a produs în această după-amiază pe Drumul European 574, în zona Pădurea Saru. Cu un Elicopter Smurd a intervenit ISU

Victima accidentului, o tânără de 27 de ani, însărcinată în luna a 7-a, a decedat.

Echipaje de la Garda Balș, Detașamentul Slatina, Serviciul Județen de Ambulanță Olt și SMURD Dolj s-au deplasat în cel mai scurt timp către locul indicat.

Un grav accident de circulație s-a produs în uurmă cu puțin timp pe drumul european E 574, în zona Pădurea Sarului, între Balș și Slatina. Sunt implicate un autoturism și un tir. Conform primelor informații furnizate de ISU Olt o victimă inconștientă

În total peste 20 de pompieri și cadre medicale, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială SMURD pentru transport victime multiple, un echipaj SMURD, cinci echipaje SAJ și un elicopter SMURD, au intervenit în sprijinul celor nouă persoane aflate în cele două autoturisme implicate în accident.

Două persoane și-au pierdut viață în urma accidentului, trei victime au fost transportate la spitale din Slatina și Craiova, iar patru persoane au refuzat monitorizare și transportul la spital.

Lasă un răspuns

Top