You are here
Home > Actualitate > Educatoarea care a șocat România! Lovește și înjură copiii: Nesimţitule, stai dracului într-un loc, dar-ar naiba-n creierii tăi!” – VIDEO
loading...

Educatoarea care a șocat România! Lovește și înjură copiii: Nesimţitule, stai dracului într-un loc, dar-ar naiba-n creierii tăi!” – VIDEO

Un filmuleț în care o educatoare din România agresează doi băieţei, pe care-i bruschează, îi înjură, îi jigneşte şi îi loveşte în mod repetat peste cap şi peste faţă și ii trage de urechi a îngrozit o ţară întreagă după ce a fost postată pe Youtube!

Potriviti Observator.tv incidentul a avut loc în localitatea Vrâncioaia, în 2016, iar numele educatoarei este Mihaela Ciornea. Acum, judecătorii au dat o sentintă definitivă în cazul femeii. Iată mai jos ce au hotărât magistrații:

Decizie definitivă în cazul educatoarei

Materialul video a fost dus în 21 octombrie 2016 la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea de către un părinte. Acum, magistraţii de la Judecătoria Focşani au decis că femeia, care a fost suspendată în urma scandalului, va trebui să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru o evaluare psihiarică.

Magistraţii Judecătoriei Focşani au dispus internarea educatoarei Mihaela Ciornea într-o clinică de psihiatrie, decizia fiind definitivă, însă nu este executorie. Potrivit News.ro, asta înseamnă că internarea este obligatorie, iar educatoarea trebuie să rămână sub observaţia specialiştilor până când se însănătoşeşte sau se observă o ameliorare, astfel încât să nu mai reprezinte un pericol pentru copii.

„Te bat, te dezbrac şi te dau afară, poate să mă ia Poliţia în secunda doi”

Potrivit sursei citate, imaginile au fost filmate de mama lui copil, care se afla în încăpere cu acordul educatoarei.

„Nesimţitule, stai dracului într-un loc, dar-ar naiba-n creierii tăi, tu nu eşti sănătos la cap, ăştia trebuie să-mi dea spor de nebuneală, de maximă nebuneală”, a țipat educatoarea la unul dintre copii.

Apoi, educatoarea loveşte peste faţă un alt copil, în timp ce pe altul îl trage de urechi şi îl loveşte în cap. „Împieliţatule, Doamne, ce fac eu cu ăştia, că nu rezist. Tu mai nebun decât eşti nu ai cum sa te faci. Mâine nu te primesc, te bat, te dezbrac şi te dau afară, poate să mă ia Poliţia în secunda doi”, se mai aude pe filmare.

In imagini se mai poare vedea cum educatoarea loveşte în cap un alt băiat, în mod repetat şi cu putere, pe care l-a și tras de ureche, invocând motivul că nu stă în bancă.

In urma scandalului, DGASPC Vrancea a decis ca părinţii şi copiii să fie consiliaţi psihologic. Ulterior, conducerea DGASPC Vrancea a făcut plângere penală în cazul educatoarei. Totodată, părinţii din localitate au dat declaraţii scrise în care au cerut ca educatoarea să nu le mai predea copiilor.

Lasă un răspuns

Top