You are here
Home > Actualitate > De ce nu este bine să ții un preș în fața ușii de la intrare. Nu mai repeta această greșeală
loading...

De ce nu este bine să ții un preș în fața ușii de la intrare. Nu mai repeta această greșeală

Nu există român care să nu aibă preş în faţă uşii de la intrare, însă trebuie să ştiţi că există anumite riscuri la care va supuneţi folosind acest obiect.

Citeste si: Cambridge si Oxford au elaborat un program care reconstituie limba vorbita de omul european de acum 8.000 de ani. Cate cuvinte romanesti sunt

Probabil majoritatea dintre voi aveti un pres un fata usii de la intrare, daca locuiti intr-un apartament, dar s-ar putea să aveți așa ceva la ușa de la intrare și dacă stați la casă.

Aflati insa ca acest lucru este foarte gresit!Potrivit lui Viorel Pop, un cunoscut bioenergetician, acest obiect nu face decat sa aduca energii negative in interiorul locuintei.

Citeste si: Campanie caritabilă: „Încalţă și tu, un copil”. Distribuie daca nu poti sa ajuti

Cum se poate intampla acest lucru? Persoanele care nu intra in casa pot lasa aceste energii la usa, iar chiar proprietarii le pot introduce in casa, prin intermediul incaltarilor, scrie KanalD.ro.

Bioenergeticianul recomanda inlocuirea acestor presuri cu niste gratare pentru incaltaminte.

De asemenea, acesta mai sfătuiește oamenii să nu mai lași alți oameni să le intre în casă. Dacă aceștia au urme de invidie sau răutate, energiile se vor abate a asupra celor care stau în locuința respectivă.

Un alt sfat al numerologului este să nu cheltui bani în prima zi din salariu dacă nu vrei să ai de aface cu o pagubă. Încearcă să dormi prima noapte după salariul cu toți banii, apoi poți intra în ei.

Cum să ai mai multă energie pozitivă în casă

Dacă vrei să îți îmbunătățești viața trebuie să începi să inviți mai multă energie pozitivă în casa ta, lămâile sunt o soluție, iar mai jos vei afla cum să faci acest lucru

Lămâile te scapă de energiile negative

Pentru a curăța casa de energii negative acumulate pe parcursul zilei, puneți o lămâie tăiată în patru bucăți pe o farfurie și turnați puțină sare deasupra.

Puneți farfuria sub patul dumneavoastră înainte de somn sau dacă nu puteți să o așezați sub pat o puteți lăsa lângă. Dimineața când vă treziți să nu atingeți lamaile. Plasați-le într-o pungă de plastic și aruncați-le departe de casă.

Repetați acest lucru trei zile la rând și veți observa cât de bine vă veti simți!

Citește mai multe in josul pagini

Citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Lasă un răspuns

Top