You are here
Home > Actualitate > FOTO ŞOC! Elevii au mimat ceva oral în grup, de față cu profesorii la Balul Bobocilor
loading...

FOTO ŞOC! Elevii au mimat ceva oral în grup, de față cu profesorii la Balul Bobocilor

Elevii de la un liceu clujean au mimat în grup o partidă de sex oral, sub privirile amuzate ale profesorilor. Totul s-a petrecut la Balul Bobocilor Telecom 2017. Petrecerea a avut loc la Clubul Ring din Cluj-Napoca, iar în timpul unui concurs fetele au trebuit să desfacă cu gura o banană pe care tinerii o țineau între picioare și apoi să o și înghită.

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

În imaginile postate de www.stiridecluj.ro se observă și profesorii de la acest liceu care erau de față, dar nu li s-a părut nimic în neregulă cu ce se întâmpla.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

Balul tinerilor boboci de la Colegiul Tehnic de Comunicatii Augustin Maior Cluj-Napoca a avut loc în 20 octombrie.

Balul bobocilor la Cluj! Au mimat sex oral în grup / UPDATE: Părinții au plătit biletele – FOTO

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj a solicitat conducerii Colegiului Tehnic de Comunicatii Augustin Maior Cluj-Napoca să facă o anchetă pentru a vedea dacă s-a încălcat regulamentul și vreunul dintre profesori a fost implicat în organizarea evenimentului.

Citește și: VIDEO: Otrava pe care o bei în fiecare zi. Crezi că nu îți face niciun rău însă îți distruge oasele

”Am trimis o notă la București prin care precizat că din 2015 am solicitat liceelor să nu se mai implice în organizarea acestor baluri, dacă nu se respectă anumite proceduri. Au fost acuzații, pentru că erau implicați bani, așa că am vrut să evităm orice scandal.

Balul la care au fost acum probleme a fost organizat privat, iar biletele au fost plătite de părinții elevilor. Școala nu a fost implicată în niciun fel și nu a fost la eveniment niciun diriginte sau profesor, din câte știu eu. Ancheta va stabili totul”, a spus Valentin Cuibus, inspectorul general școlar Cluj.

Citește și: Cum poți afla care sunt afecțiunile de care suferi. Urmărește-ți trăsăturile feței! 

Cuibus susține că părinții au obligația de a-și supraveghea copiii, atâta timp cât le-au permis să participe la acest eveniment privat.

În privința consumului de băuturi alcoolice, șeful ISJ Cluj a precizat că reprezentanții clubului sunt vinovați că au vândut alcool minorilor.

Citește și: Ultimul hoţ de lemne A MURIT împuşcat de poliţişti, la marginea unei păduri din judeţul Mureş

–––––––-
Elevii de la un liceu clujean au mimat în grup o partidă de sex oral, sub privirile amuzate ale profesorilor. Totul s-a petrecut la Balul Bobocilor Telecom 2017.

Petrecerea a avut loc la Clubul Ring din Cluj-Napoca, iar în timpul unui concurs fetele au trebuit să desfacă cu gura o banană pe care tinerii o țineau între picioare și apoi să o și înghită.

Fetele de 14 ani au trecutcu brio proba, mimând o partidă de sex oral mai ceva ca într-un film pentru adulți. Profesorii de la acest liceu erau și ei de față, dar se pare că nu li s-a părut nimic în neregulă cu ce se întâmpla.

Balul tinerilor boboci de la Colegiul Tehnic de Comunicatii Augustin Maior Cluj-Napoca a avut loc în 20 octombrie.

De asemenea, la acest eveniment la care au participat minori s-a băut pe rupte, dovadă sticlele de alcool care zăceau pe mese.

Lasă un răspuns

Top