You are here
Home > Actualitate > Dragnea, întrebat despre întâlnirile private cu Kovesi sau Coldea: O să spun la comisie
loading...

Dragnea, întrebat despre întâlnirile private cu Kovesi sau Coldea: O să spun la comisie

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, răspunzând la întrebările jurnaliştilor, că va spune dacă a fost sau nu la întâlniri private cu şefa DNA Laura Codruţa Kovesi sau cu Florian Coldea dacă va fi chemat la o comisie.

Iniţial, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a participat, în decembrie 2013, alături de Kovesi şi Coldea, la tăiatul porcului, la o vilă SRI.

”Eu n-am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul ăsta, dar dacă este adevărată povestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimţit şi chiar un penal şi ar trebui să se verifice. Trei, eu zic că în această perioadă trebuie să vorbească nişte oameni care încă sunt în funcţii, care au fost în funcţii şi care să vorbească de lucruri serioase. Se discută în ultima perioadă despre sistem, despre posibile defecţiuni ale sistemului, despre posibile acţiuni ilegale, despre posibile colaborări ilegale între anumite instituţii. Nu cred că discutăm acum de povestea porcului. (…) Despre genul acesta de informaţii care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu înseamnă că nu vom vorbi odată. Nu acum este momentul. Acum trebuie să vorbească alţii. Când va fi cazul să vorbim, vom vorbi”, a răspuns liderul PSD.

Întrebat în continuare dacă a participat la evenimente private alături de Laura Codruţa Kovesi sau de Florian Coldea. Liviu Dragnea a replicat: ”Dacă o să fiu chemat la vreo comisie, o să spun”.

Chestionat de ce evită să spună în faţa presei acest lucru, liderul PSD a răspuns: ”Ca să nu se piardă interesul comisiei, să nu mă mai invite”.

De asemenea, întrebat cine e penalul despre care vorbea mai devreme, Dragnea a replicat: ”Porcul”.

Mai vezi pe aceiasi tema atac terorist: UPDATE – Un bărbat a intrat cu maşina pe o pistă de biciclete în Manhattan. Opt persoane au fost ucise şi 11 rănite. Incidentul, considerat terorist. Reacţia lui Trump. Cine este atacatorul. El susţine că a acţionat în numele ISIS. FOTO, VIDEO

Acum se mai citeste si: Mare atentie! A decedat după ce a ţinut o cură de slăbire pe baza de bicarbonat de sodiu alimentar.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top