You are here
Home > Actualitate > Mama și-a dus fata la ginecolog, dar refuza să creadă că la doar 15 ani putea să fie însărcinată. Scos din sărite, doctorul i-a dat un răspuns pe care nu-l va uita toată viața ei: ,,Al naibii să fiu dacă-i ratez…”
loading...

Mama și-a dus fata la ginecolog, dar refuza să creadă că la doar 15 ani putea să fie însărcinată. Scos din sărite, doctorul i-a dat un răspuns pe care nu-l va uita toată viața ei: ,,Al naibii să fiu dacă-i ratez…”

O mamă și-a dus fiica în vârstă de 15 ani la doctor după ce începuse să se plângă de dureri și grețuri de dimineață. Avea mereu pofte, în plus părea că îi este greață mereu. Doctorul știa care era problema cu ea, dar mama refuza să creadă!

Mama și-a dus fata la ginecolog, dar refuza să creadă că la doar 15 ani putea să fie însărcinată. Scos din sărite, doctorul i-a dat un răspuns pe care nu-l va uita toată viața ei: ,,Al naibii să fiu dacă-i ratez…”

Iată cum a decurs scena:

Doctorul spune: ,,Bine, doamnă Jones, care e problema?”

Mama răspunde: ,,E vorba de fiica mea, Mandy. Are mereu pofte, s-a îngrășat, are grețuri de dimineață”.

Medicul o examinează pe Mandy atent, apoi se întoarce către mamă și spune: ,,Păi, nu știu cum să vă spun asta, dar Mandy a dumneavoastră e gravidă – în cam patru luni, după părerea mea.”

Mama răspunde: ,,Însărcinată?! N-are cum să fie, nu a fost niciodată lăsată singură cu un bărbat! Așa e, Mandy?”

Mandy, disperată: ,,Nu, mamă, nici măcar n-am sărutat vreun băiat!”

Atunci doctorul se întoarce cu spatele la ele, cu fața la fereastră și se uită. După cam 5 minute, mama spune în final: ,,E ceva în neregulă afară, doctore?”

Doctorul răspunde: ,,Nu chiar, doar că ultima dată când s-a întâmplat ceva de genul ăsta a apărut o stea uriașă dinspre est, pe cer, și apoi au coborât trei magi pe deal. Al naibii să fiu dacă-i ratez de data asta!”

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top