You are here
Home > NEWS > Articole > Cu acest simplu truc faci ca baia ta să strălucească! Vei rămâne surprins de rezultat!
loading...

Cu acest simplu truc faci ca baia ta să strălucească! Vei rămâne surprins de rezultat!

Cred că toți suntem de acord asupra unui lucru – baia este cel mai dificil loc de curățat din casă. De acord?
Toate femeile, indiferent de locul din care provin, își doresc să aibă o casă ordonată și curată, mai ales când vine vorba de baie.

Acesta este principalul motiv pentru care toate femeile cumpără întotdeauna tot felul de produse de curățare costisitoare și de cele mai multe ori periculoase pentru sănătate, care conțin tot felul de substanțe nocive și toxice.

Iată că de azi înainte poți evita contactul cu aceste substanțe, folosind o rețeta simplă, chiar mai eficientă decât vestitul clor.

Citeste si: Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: „Va pleca cu tot cu funcția. E un sfârșit în toate”

Dacă vreți să folositi asta, trebuie să stiți că acest produs de curățare poate face minuni și nu ai nevoie decât de 2 ingrediente simple, pe care în mod sigur le găsești în dulapul din bucătărie: oțet alb și săpun lichid. Da, atât!
Acest remediu este foarte ușor de făcut. Iată ce trebuie sa faci:
Ingrediente: 1 cană de oțet alb; 1 cană de săpun lichid; o bucată de material; o sticlă goală cu pompă spray.

Citeste si: VIDEO: Doi brazilieni care au încercat să întroducă în ţară două kilograme de cocaină pe care o înghiţiseră, depistaţi pe Aeroportul Otopeni

Îndrumări:

Mai întâi, încălzește oțetul timp de 3 minute, apoi pune-l în sticlă. Adaugă săpunul lichid și amestecă bine. Aplică amestecul pe zona afectată, lasă-l să acționeze timp de câteva minute, apoi șterge cu bucata de material.

Lasă un răspuns

Top