You are here
Home > Actualitate > Încă mai există oameni cu suflet bun! Gestul unei asistente de la Spitalul Grigore Alexandrescu i-a lăsat pe mulți internauți fără cuvinte: „Aceasta asistentă rămâne un super om”
loading...

Încă mai există oameni cu suflet bun! Gestul unei asistente de la Spitalul Grigore Alexandrescu i-a lăsat pe mulți internauți fără cuvinte: „Aceasta asistentă rămâne un super om”

O fotografie publicata pe Facebook a starnit valuri de reactii pozitive, mai ales ca vine dintr-un sistem in care lumea nu mai are deloc incredere. Imaginea a fost surprinsa la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala si a devenit extrem de repede virala pe net.

Fotografia cu pricina a fost realizata de expertul in educatie, Tincuta Apateanu si a strans mii de distribuiri si o gramada de comentarii pozitive. Cea care a surprins totul a facut si o mica descriere a imaginii. „La Grigore Alexandrescu, o tanara asistenta ii citeste o poveste unei fetite de cinci ani de etnie roma, fetita pe care mai intai a imbaiat-o si a invelit-o bine. Este si mama fetitei in salon, dar nu stie carte si are ochii in lacrimi. Probabil nu e obisnuita cu atata blandete si generozitate”, a scris autoarea fotografiei in descrierea de pe Facebook.

Reactiile nu au intarziat sa apara si au venit cu miile, avand in vedere gestul superb al unui om care lucreaza intr-un sistem aflat in moarte clinica in Romania, scrie stirilekanald.ro

„Cred ca aceste gesturi sunt de super oameni. Nu, in Europa nu te inveseleste nimeni in spital. Cand noi toti ne vom comporta cu ceilalti ca si cu aproapele nostru, atunci gestul asta va deveni un lucru normal. Aceasta asistenta ramane un super om”, a scris o utilizatoare a retelei de socializare.

Sursa Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Top