You are here
Home > Actualitate > Cum arată fiica adoptivă a Stelei Popescu. Este fata biologică a cumnatului ei
loading...

Cum arată fiica adoptivă a Stelei Popescu. Este fata biologică a cumnatului ei

Stela Popescu nu a avut copii, însă a înfiat-o pe fata fratelui regretatului ei soț, Puiu Maximilian.

Doiniţa este fiica naturală a fratelui soţului Stelei Popescu, Ion Maximilian, care a venit în România la vârsta de 15 ani şi “s-a lipit” de familia Stelei, cea care a încetat din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani.

“Eu trăiam în Cehoslovacia, împreună cu mama mea şi la vârsta de 13 ani mi-a spus că tatăl meu natural e român şi locuieşte în România, aşa că la 15 ani am plecat la el”, spunea Doinița într-un interviu.

Aceasta le-a căzut cu tronc Stelei şi lui Puiu Maximilian care au decis să o adopte. Deşi Puiu nu şi-a dorit copii nu i-a putut rezita Doinei.

“N-a vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama”, spunea Stela Popescu, care a căzut cu brio la primul examen la actorie.

Fiica adoptivă a declarat că mama şi tatăl său i-au îndeplinit orice dorinţă mereu şi au avut grijă de ea întotdeauna, singura ei dorinţă fiind ca Stela să fi intrat în politică: “Mi-ar plăcea să se astâmpere şi ea şi pe la 90 de ani să intre în politică. Asta vreau eu, nu ea, dar mie nu-mi refuză nimic”, a mărturisit fata actriţei.

Doinița este căsătorită cu marele actor Radu Gheorghe.

Lasă un răspuns

Top