You are here
Home > Actualitate > Horoscop, vineri, 8 decembrie 2017. Taurii își strică relațiile la serviciu, după ce le fac reproșuri colegilor sau superiorilor
loading...

Horoscop, vineri, 8 decembrie 2017. Taurii își strică relațiile la serviciu, după ce le fac reproșuri colegilor sau superiorilor

Horoscop, vineri, 8 decembrie 2017. Taurii își strică relațiile la serviciu, după ce le fac reproșuri colegilor sau superiorilor

Horoscop 8 decembrie 2017 – Berbec

Ai parte de o zi cu totul specială, în care ai putea renunța, de bunăvoie, la motivele de conflict care ți-au afectat relațiile cele mai importante.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Taur

Există pericolul să îți amintești astăzi de toate nemulțumirile legate de colegi sau de superiori și să vrei să le exprimi, ca să te eliberezi de ele. Poate te gândești de două ori înainte să deschizi gura; ai putea tulbura apele și strica relațiile cu toți cei cărora le faci reproșuri.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Gemeni

Ar fi bine să temperezi impulsurile războinice care te încearcă azi, pentru că îți pot afecta relațiile cu cei dragi. Ai putea, mai bine, să pui umărul la reconstrucția sau îmbunătățirea, după caz, a acestor relații.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Rac

Este indicat să lași în urmă toate supărările provocate de cei din familie, ca să nu devină o povară inutilă pe umerii tăi. Ai mai multe de câștigat dacă ești generos și te arăți dispus să ierți.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Leu

Te pregătești pentru o etapă de maximă implicare în treburile casei și ale familie. Astăzi poți face ordine în prioritățile tale, ținând cont nu numai de dorințele proprii, ci și de solicitările apropiaților.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Fecioară

Este important să eviți exagerările – de exemplu, să nu ceri ceva ce știi că nu ți se cuvine sau să faci o nedreptate doar pentru că speri să obții ceva pentru tine. Acestea se pot întoarce împotriva ta.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Balanță

Dispare motivația din spatele unor conflicte pe care nu le-ai putut controla. Începând de astăzi, treci la treburi mai serioase, cum ar fi finanțele personale. Ai destule de pus la punct în acest domeniu.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Scorpion

Capeți un plus de voință și de determinare, dar fondul pe care apar aceste impulsuri este unul negativ, pentru că ești orientat spre răzbunare sau spre o dreptate strâmbă. Nu va ieși nimic bun din asta, mai bine stai și cugetă un pic, înainte să faci lucruri pe care le vei regreta mai încolo.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Săgetător

Renunți de bunăvoie la pretențiile pe care le-ai avut față de prieteni, protectori sau rude și care brusc ți se par lipsite de sens. În plus, ai nevoie de liniște acum, mai mult decât de orice altceva.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Capricorn

Te bucuri pentru planurile pe care ți le-ai făcut și ai impresia că vor merge înainte fără niciun fel de piedici. Ar fi bine să te pregătești sufletește pentru schimbări neprevăzute. Să te bazezi pe un singur scenariu, pe care să-l crezi infailibil, e o mare greșeală.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Vărsător

Ai acumulat multe nemulțumiri, iar acum trebuie să te eliberezi de ele. Nu de alta, dar mai ai puțin și explodezi! O simplă criză de nervi, în starea în care te afli, te-ar consuma enorm.

Horoscop 8 decembrie 2017 – Pești

Ai ajuns la finalul unor cheltuieli care-ți trunchiau periodic bugetul sau al unor demersuri care ar fi putut să îți aducă venituri mai mari. S-ar putea stinge și conflictele legate de aceste chestiuni.

Lasă un răspuns

Top