You are here
Home > Actualitate > A facut o comanda pe eBay de la un barbat din Japonia. Ce a primit prin posta e de necrezut
loading...

A facut o comanda pe eBay de la un barbat din Japonia. Ce a primit prin posta e de necrezut

Un barbat a comandat ceva din Japonia. Atunci cand coletul i-a ajuns acasa, a trait surpriza vietii. Ce a gasit in interior, pe langa obiectul pe care il comandase, l-a lasat fara cuvinte.

A primit mai mult decat a cerut un barbat care a facut o comanda de pe eBay. Numai ca, pe langa colet, barbatul s-a ales si cu un prieten si cu un cartonas Pokemon.

Un bilet gasit in interiorul coletului spunea: “Am cont de Facebook. Te rog sa iei legatura cu mine. Si, hai sa fim prieteni”.

Obiceiurile, traditiile si eticheta sunt foarte importante in Japonia. Se pare ca si acest gest este tot o traditie. Japonezii isi fac cadouri dupa calatorii, iar gestul este unul obligatoriu.
Surpriza de care a avut parte personalul unui restaurant din partea unui client, in preajma Craciunului

Un client misterios a intrat in restaurantul in care Delia Meek este chelnerita si a comandat micul dejun.

Barbatul a servit doar oua cu bacon, dar cand a venit momentul sa achite nota de plata, atat Delia, cat si ceilalti colegi ai sai, au avut parte de o surpriza imensa.

Pentru nota de plata in valoare de 17,23 dolari, clientul a lasat un bacsis de 2.000 de dolari.

In partea de jos a bonului fiscal, a lasat un si un mesaj pentru chelnerita care i-a preluat comanda. „Te rog sa imparti acesti bani cu restul personalului. Craciun fericit!”, a scris barbatul.

„Nu mi-a venit sa cred ce se intampla. M-am dus la manager si i-am povestit totul”, a spus chelnerita, potrivit wkrg.com.

Lasă un răspuns

Top