You are here
Home > Actualitate > El are 49 de ani, ea 31. Mulți au spus că nu vor rezista împreună toată viața. După 13 ani de relație, Dana Rogoz a făcut un anunț. Toți au făcut ochii mari când au citit!
loading...

El are 49 de ani, ea 31. Mulți au spus că nu vor rezista împreună toată viața. După 13 ani de relație, Dana Rogoz a făcut un anunț. Toți au făcut ochii mari când au citit!

Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 13 ani de iubire, iar cu această ocazie, actrița a scris un mesaj pe blogul personal, alături de care a atașat o fotografie de la nunta lor.

Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 13 ani de iubire și deși nimeni nu le dădea o șansă împreună, din cauza vârstei, cei doi au o căsnicie fericită. Vedeta în vârstă de 31 de ani și Radu Dragomir, în vârstă de 49 de ani au împreună un băiețel, pe Vlad, de 2 ani.

„Azi, eu și Radu împlinim 13 ani de iubire. Nu contează atât numărul lor, cât felul în care am ales să îi trăim împreună. Iubindu-ne. Înțelegându-ne. Respectându-ne. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana Rogoz, care s-a căsătorit în 2012 cu celebrul regizor.

Dana Rogoz si sotul ei sunt desfiintati de fosta nevasta a regizorului: “Radu e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune! M-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat mi-ar fi semanat!” Vezi marturia Ozanei Oancea!

Parasita de sotul Radu Dragomir (47 de ani), pentru Dana Rogoz (29 de ani), actrita Ozana Oancea (46 de ani) a dezvaluit cum a depasit momentul critic din viata ei.

Desi au impreuna un copil, pe Barbu (12 ani), Radu Dragomir si Ozana Oancea au divortat dupa 17 ani de casnicie, regizorul alegand apoi sa se insoare cu Dana Rogoz, in 2012, intr-o ceremonie fastuoasa desfasurata la Palatul Mogosoaia. Dezamagita de faptul ca a fost parasita in favoarea unei femei mai tinere, apreciata actrita a vorbit pentru revista Tango despre dificultatile pe care le-a avut in depasirea acestui moment delicat.

“E destinul lui (n.r. Radu Dragomir) de acum incolo, e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui, pana la urma, cum se impaca cu statutul lui de om care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara!”, a marturisit Ozana.

Actrita a completat apoi, atunci cand a fost chestionata pe tema geloziei: “Cred ca m-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat el de langa noi ar fi fost cineva care sa-mi semene in vreun fel, cu care sa ma pot compara in vreun fel, din punct de vedere al varstei, al mediului…

Dar el a plecat catre cu totul si cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat. Nu am putut gandi lucrurile in ideea ca a fost o insuficienta mica intre noi, nu am putut spune ca, daca m-as fi straduit un pic, as fi putut sa evit asta.

Ce si-a dorit el a fost cu totul alta viata. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult si ma costa in continuare, dar nu simt gelozie”, a punctat Ozana Oancea in revista Tango.

Lasă un răspuns

Top