You are here
Home > Actualitate > Horoscop, luni, 25 decembrie 2017. Peștii își evaluează relațiile. Vor să vadă dacă le pot modela conform principiilor lor
loading...

Horoscop, luni, 25 decembrie 2017. Peștii își evaluează relațiile. Vor să vadă dacă le pot modela conform principiilor lor

Horoscopul pentru luni, 25 decembrie 2017. Citeşte horoscopul pentru prima zi a Crăciunului! Azi predictiile astrologice. Horoscop azi, 25 decembrie. BERBEC Va pregatiti pentru o intalnire cu niste persoane pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme. Aceasta reuniune va va da impulsul sa traiti fiecare clipa la mximum fara frica

HOROSCOP 25 DECEMBRIE 2017. Sub influenta conjunctiei formate intre Venus si Saturn, este de asteptat sa se manifeste o tendinta generala de a acorda mai multa importanta chestiunilor sentimentale, mergand chiar pana la atitudini si reactii exagerate

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 decembrie 2017 Adevăratul horoscop zilnic românesc. Gratuit, realizat de astrologi experți. Profită și tu!

Horoscop, luni, 25 decembrie 2017. Peștii își evaluează relațiile. Vor să vadă dacă le pot modela conform principiilor lor

Horoscop 25 decembrie 2017 – Berbec

Se schimbă ceva în felul în care îți vezi rolul și locul la locul de muncă și în familie. Dorința ta de a fi considerat un om de bază este benefică, dar ca să obții acest statut trebuie să treci printr-un proces îndelungat.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Taur

Intervine o schimbare care îți poate influența felul în care îți vezi viitorul. Ca să nu te lași cuprins de pesimism, va trebui să îți găsești preocupări constructive.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Gemeni

Ai de ales între a reproșa lipsurile celor apropiați sau a căuta alte metode, mai bune, pentru a te pune la adăpost de astfel de experiențe, pe viitor.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Rac

Trebuie să știi că relațiile importante pot intra într-o fază de răceală. Avertizat fiind, cel mai probabil vei ști ce ai de făcut ca să compensezi acest neajuns.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Leu

Ceva se schimbă în atitudinea ta față de responsabilități, le accepți mai ușor, și pe acest fond pozitiv, vei reuși să obții și rezultate notabile.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Fecioară

Atenția ta se mută în domeniul sentimental, acolo unde sunt cele mai multe probleme, neajunsuri, dar și bucurii, iar acestea din urmă nu sunt deloc de neglijat.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Balanță

Trebuie să te ocupi de familie, dar ai șansa de a face acest lucru cu drag și de a menține această atitudine frumoasă mai mult timp.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Scorpion

Ești mult mai atent decât de obicei la ceea ce spui, la persoanele care îți ies în cale, dar și la informațiile pe care le poți culege de la acești oameni.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Săgetător

Începe să conteze foarte mult ce faci cu banii, cum și cât cheltuiești. Respectul de sine nu se poate măsura însă în bani, oricât de mulți sau de puțini ai avea.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Capricorn

Sunt șanse să te ocupi mai mult de propria persoană, să faci ceva ca să arăți mai bine și să te simți ceva mai bine în propria piele.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Vărsător

Intri într-o perioadă de restricții, în care plăcerile vor fi puternic condiționate sau chiar tu ți le vei interzice, din motive legate de sănătate.

Horoscop 25 decembrie 2017 – Pești

Privești relațiile cu maximă obiectivitate, la rece, ca să știi ce ai de făcut pentru a le modela conform principiilor tale, nu să le lași la voia întâmplării.

Lasă un răspuns

Top