You are here
Home > Actualitate > Cum arăta Iulia Albu în tinerețe. Imagini rare cu ea înainte să fie celebră
loading...

Cum arăta Iulia Albu în tinerețe. Imagini rare cu ea înainte să fie celebră

Iulia Albu este cunoscută acum în România drept una dintre cele mai extravagante apariţii. Pînă să recurgă la celebrele sale animăluţe de companie, Iulia era o femeie cît se poate de normală.

Pe vremea cînd aceasta era căsătorită cu Mihai Albu, nu ieşea cu nimic din tipare, avînd o frumuseţe naturală deosebită.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” povesteşte cum îi plăcea să se poarte în tinereţe:

„Eu la școală tot timpul mă duceam cu câte un accesoriu ceva, dar mama nu era foarte vigilentă și deobicei lucrurile acestea le furam de la mătușa mea.

La școală eu eram foarte timidă, purtam doar jeanși și adidași în picioare. A, și eram tunsă băiețește. Eram ceva superb.

Acum nu știu dacă m-aș mai tunde, dar cred că da. Mie îmi stă bine oricum.

Modestia este de departe trăsătura mea definitorie și ca atare, foarte puține lucruri nu-mi stau bine”, a declarat Iulia Albu.

IULIA ALBU a fost desemnata primul jurat al emisiunii BRAVO, AI STIL de la KANAL D. Ulterior au fost alesi si ceilalti doi jurati.

Filmarile la emisiune sunt in plina desfasurare si in curand vom vedea prima emisiune luni 22 august 2016.

Credeti ca emisiunea BRAVO, AI STIL este un show despre moda si atat? Sa ii dam cuvantul IULIEI.

“BRAVO, AI STIL NU ESTE UN SHOW DE MODA. Este un show despre stil, despre viata, despre drame si mici conflicte. Un simplu show de moda este ceva limitat strict la felul in care arati, in care te imbraci. Aici vorbim de mai mult.”

IULIA ALBU este convinsa ca show-ul BRAVO, AI STIL va fi un castigator. V-ati intrebat vreodata care este povestea de viata a IULIEI?

Cum a reusit sa mearga neabatut pe drumul ales? Sa devina o femeie de succes?

Cum a reusit sa devina de la un avocat cu cariera promitatoare la fashion critic si editor de fashion la unul dintre cei mai influenti oameni din industria modei in Romania?
wiki iulia albu blog vedete

Dar stiati ca IULIA ALBU are deja are o experienta de trei ani in emisiuni de televiziune?

Iar BLOGUL IULIEI ALBU este locul de intalnire al celor care iubesc frumosul in toate formele .

Aici IULIA scrie despre lucrurile care ii sunt dragi iar felul in care scrie demonstreaza faptul ca se pricepe.

Un blog destinat celor care cred si admira ceea ce face IULIA, al celor care vor sa fie informati despre tendinte in moda si mai presus de tot despre stil, un stil rafinat si original.

IULIA s-a ambitionat sa absolve cu brio FACULTATEA DE ARTE. Si nu se opreste din drum. Urmeaza un master si apoi un doctorat in ISTORIA ARTELOR. Toate astea au au avut un pret?

IULIA ALBU s-a nascut la BUCURESTI la 28 iulie 1980 intr-o familie care a stiut cum sa o indrume incat sa devina cu adevarat OM. Un OM implinit si asumat.

Familia VOICHITA este mandra de cele doua fete IULIA si KARIN.

Numai IULIA a devenit PERSOANA PUBLICA ba chiar mai mult persoana despre care s-a vorbit inca din vremurile in care IULIA nu avea habar de modul in care unii jurnalisti isi fac sau mai bine zis nu isi fac meseria.

IULIA si KARIN sunt surori si tin mult una la alta. KARIN VOICHITA este sora IULIEI ALBU.

Este la fel de atragatoare ca si sora sa. Prefera discretia departe de tumultul vietii din showbiz. KARIN lucreaza ca business development manager pentru o firma de constructii din Bucuresti .

Firma este filiala unei firme de constructii din DUBAI. Despre KARIN nu prea se vorbeste in lumea mondena.

Dar apropiatii stiu despre KARIN ca este o tanara apreciata pentru ceea ce face.

KARIN sta departe de monden dar asta nu inseamna ca nu are preferintele ei in materie de muzica si artisti.

KARIN il apreciaza pe MIHAI BENDEAC si asculta muzica unor artisti ca SMILEY si ADRIAN SANA.

Cam atat despre sora cea mica a IULIEI. IULIA VOICHITA a avut parte de o copilarie frumoasa si normala.

Dar au fost si cateva momente mai grele. Aceste momente erau legate de faptul ca IULIA era un copil slabut.

Inalta si slaba IULIA se confrunta la scoala cu rautatea colegilor. IULIA isi dorea nespus sa se mai ingrase dar asta nu s-a intamplat pana in perioada in care se pregatea pentru admiterea in facultate.

Verile si le-a petrecut IULIA la HOREZU intr-un conac boieresc. In aceste locuri IULIA incepea sa viseze sa cunoasca o lume noua prea putin cunoscuta copilelor de varsta ei.

Credeti ca IULIEI i-au placut papusile ? Nu deloc era preocupata de interiorul casei boieresti si de o lume tihnita ce curgea alene fara sa puna intrebari.

Si de istoria costumului.

In casa boiereasca existau servicii de ROSENTHAL se servea dulceata cu linguri din serviciul de tacamuri de argint. La ora 5 era ora ceaiului exact ca in ANGLIA.

Lumea mergea in zilele de duminica la biserica. IULIA era o pustoaica tunsa scurt baieteste.

Avea blugi RIFLES iar primele ei rochite erau de firma marca DELACROIX. Lumea arata altfel cand puteai primi reviste si lucruri fine din BELGIA acolo unde locuia o verisoara de-a IULIEI.

O persoana care spune ca a fost preocupata si pasionata de moda nu e o persoana care va intelege cu adevarat ce inseamna un stil original.

IULIA nu a fost pasionata de moda dar era ceva ce o fascina.

O doamna cu adevarat eleganta avand acel” je ne sais pas quoi.” A fost daca putem spune asa OMUL de la care IULIA avea sa invete o multime de lucruri.

Vorbim de matusa actritei ILEANA FOCSA de meserie actrita.

IULIA era fascinata de modul in care matusa stia nu numai cum sa se imbrace dar si si ce insemna sa fii o femeie cu atitudine farmec si mister.

O rochie rosie de catifea, fosnetul acesteia pe parchetul lacuit, o palarie purtata cu naturaletea cu care deschizi usa cu miscari calme o anumita postura.

Cum sa porti bijuterii peste o pereche de manusi fine, cum arati dupa ce buzele au prins culoare, mirosul scenei si lumea aceea a teatrului invaluita in miraj si mister sunt lucrurile care au pregatit-o pe IULIA sa indrazneasca sa deschida usa spre moda si arta.

Daca am putea spune ca IULIA a avut un mentor aceea a fost draga ei matusa actrita. IULIA nu a fost genul de persoana obisnuita sa tina cont de reguli.

Nu era tocmai un copil supus avea o incapatanare proprie celor care vor sa ajunga exact unde doresc.

Si aleg sa faca lucrul acela prin forte proprii alegandu-si calea indiferent de obstacole.

Dar era constienta ca educatia si informatia fac casa buna. Dupa o conversatie cu tatal sau IULIA a facut suma calitatilor si defectelor si a decis ca cel mai bine i se va potrivi meseria de avocat.

A inceput sa invete cu sarguinta.Nu vroia sa devina doar un simplu avocat ci unul foarte bun. Nu e destul sa termini o facultate ca apoi sa devii bun in meseria aleasa.

Dupa ce a urmat cura aceea de ingrasare pentru ca era prea slaba si s-a ingrasat 22 de kilograme IULIA avea sa slabeasca toate kilogramele acumulate.

Era perioada pregatirii pentru admiterea la facultate iar stresul si emotiile si-au spus cuvantul.

E greu sa crezi ca IULIA a avut vreodata atatea kilograme . Numai o persoana cu o vointa si ambitie de sportiv de performanta ar fi reusit.

Dar IULIA a reusit.

Azi toata lumea are intiparita in minte imaginea unei IULIA cu silueta de fotomodel. IULIA are 1.76 m si cantareste cam 45 de kilograme.

Oricum nu a avut probleme cu silueta nici dupa nastere. Si atunci cu o vointa deosebita a revenit la silueta de odinioara.

Voi ati putea sa mancati patru luni de zile doar fructe ? IULIA a mancat doar coacaze patru luni de zile. Si nu a recurs la metode de slabire radicale sau operatii de micsorare a stomacului.

Si nu s-a gandit la o cariera in modelling. In facultate era colega cu cea care avea sa devina prezentatoare de emisiuni la KANAL D, MIRELA BOUREANU VAIDA.

Intr-un interviu MIRELA si-a amintit ca IULIA era persoana care atragea atentia fara efort. Ba chiar glumea si spunea ca ea si IULIA au avut acelasi prieten.

Baiatul ii facea curte dar cand IULIA i-a spus ca are lucruri mai bune de facut s-a reorientat spre MIRELA careia ii facea invitatii la un suc.

IULIA era preocupata de scoala si baietii nu prea intrau in aria de interes. Asta pana in cel de-al treilea an de facultate cand nu numai ca s-a indragostit dar a si facut pasul cel mare.

MIHAI ALBU unul din designerii de incaltaminte de succes la acea vreme s-a indragostit de IULIA VOICHITA.

Fata zvelta cu chip de portelan, ochii albastri electrici si suras de papusa avea sa il vrajeasca definitiv.

MIHAI a facut rost de numarul de telefon si i-a spus IULIEI ca el nu este genul de barbat care vrea aventuri si nici genul ” agata si lasa ” asa incat daca ea va binevoi sa accepte sa se intalneasca sa ii dea telefon.

A trecut ceva vreme pana sa se decida IULIA. Apoi a inceput sa se intalneasca cu MIHAI.

Si asa s-a nascut o dragoste adevarata intre fata cea frumoasa si designerul ALBU. Diferenta de varsta intre IULIA si MIHAI era de douazeci si unu de ani.

Tarziu s-a aflat asta pentru ca atunci cand erau impreuna IULIA atragea atentia prin tineretea, prospetimea si surasul fermecator.

Daca va uitati pe unele poze ale IULIEI din acea vreme veti sti despre ce vorbesc. Naturala. vorbareata , vesela si frumoasa.

Cu alura unei suedeze IULIA a fost tanara care l-a cucerit definitiv pe MIHAI ALBU.

IULIA nu era obisnuita cu barbatii dar cu MIHAI a fost ceva acel ceva care aduna laolalta doua inimi.

Parintilor IULIEI le-a venit greu sa isi vada fata in preajma unui barbat matur si tocmai de asta nu au fost de acord cu casatoria fiicei lor cu MIHAI ALBU.

Dar nici macar IULIA nu s-a gandit ca s-ar putea casatori.

Nu e normal chiar normal ca o fata sa se casatoreasca cu un barbat mai mare cu douzeci si unu de ani dar s-a intamplat.

De ce oare cererea in casatorie i-a adus IULIEI o fata extrem de sensibila si frumoasa suferinta?

Altfel ar fi primit cererea in casatorie daca ceva sau mai bine zis cineva nu i-ar fi adus lacrimi.

La cateva luni de la cererea in casatorie cand presa aflase ca MIHAI ALBU se va casatori cu o tanara studenta la DREPT s-a gasit o publicatie sa scrie neadevaruri vorbe care au durut-o pe IULIA.

Ce motive ar fi avut o tanara sa se marite daca nu din dragoste? Unii au scris ca IULIA VOICHITA se va marita cu MIHAI ALBU pentru ca era insarcinata si pentru ca dorea ca prin casatorie sa scape de plata studiilor.

Ce bani sa palteasca pentru IULIA cand ea era studenta unei facultati de stat? A fost prima oara cand IULIA a inteles ca presa are un rol major in viata unei persoane publice.

Ca nu trebuie sa te lasi infrant de unii care scriu tampenii din dorinta de a-si lua banii. A fost prima lectie invatata de IULIA.

A plans dar mai apoi si-a spus ca va face in asa fel incat lumea sa stie cine este IULIA. A fost prima si ultima oara cand IULIA plangea din cauza celor scrise de presa.

Orice om care intra in luminile lumii publice trebuie sa isi asume faptul ca statutul de persoana publica fie ca esti politician , actor, sportiv vine la pachet cu lucruri de natura sa te faca sa suferi.

Dar de unde sa stie asta o tanara de 21 de ani? Care nu avusese de-a face cu invidia, rautatea si un fel de-a fi duplicitar?

Totusi IULIA a lasat in urma suferinta produsa de rautatea jurnalistilor si s-a casatorit. Mariajul IULIEI a durat noua ani iar cand s-au despartit nimanui nu ii venea a crede.
iulia albu biografie de vedeta excentrica

Si cand toata lumea vroia sa afle motivele care au dus la divort IULIA si MIHAI ALBU s-au comportat asa cum ar trebui sa se comporte doi oameni care vor sa pastreze discretia in privinta vietii lor private.

Si nu sa isi spele rufle in presa asa cum s-au obisnuit jurnalistii de tabloide si cum dealtfel au procedat unele vedete din spatiul nostru atat de mioritic.

IULIA a invatat ca oamenii sunt duri si daca vrei sa nu suferi ai doua posibilitati.

Primul lucru ar fi sa inveti sa te inconjori doar de acei oameni de calitate care merita sa fie langa tine.

Al doilea si poate primul lucru mai important decat oamenii pe care sa ti-i alegi este sa stii sa iesi la atac pentru a-ti apara drepturile.

Tocmai pentru ca vroia sa schimbe mentalitatile oamenilor IULIA alesese sa devina avocat.

IULIA si-a dorit un copil dar asta s-a intamplat mai tarziu. Langa sotul care i-a fost primul barbat IULIA a avut timp sa mai copilareasca dar si sa se maturizeze.

IULIA nu a creat scandaluri dar a fost tarata in scandaluri si tot felul de acuzatii false.

S-a vorbit despre o relatie de prietenie intre IULIA ALBU si MONICA COLUMBEANU.

NIMIC mai adevarat.

IULIA a stiut sa o puna la punct pe MONICA care la acea vreme se credea centrul universului protejata de banii si relatiile sotului .

MIHAI ALBU i-a oferit accesorii si incaltaminte MONICAI si a fost omul care a incurajat-o dar ce sa stie o individa dornica de un statut dar nu prin forte proprii.

Evident ca MIHAI ALBU a sustinut-o pe IULIA in acest asa zis scandal si a preferat sa nu isi mai asocieze numele cu asemenea personaje ca MONICA . MONICA cea care avea sa devina SCORPIA de la IZVORANI.

S-a dovedit mai apoi in nenumarate randuri ce fel de personaj era MONICA GABOR devenita doamna COLUMBEANU.

Un copil transforma o femeie. Pentru IULIA venirea pe lume a fetitei sale la 1 octombrie 2009 a fost cea mai mare bucurie.

Un copil dorit iar lucrurile s-au intamplat normal nimic planificat. MIKAELA ALBU este o fetita care seamana cu ambii parinti.

Este frumoasa si va avea tot sprijinul parintilor. IULIA nu a acceptat sa isi expuna mediatic fetita.

Putine poze au ajuns la presa cu MIKAELA o fetita care le calca pe urme parintilor. MIKAELA este pasionata de desen si are un real talent.

Si credem ca in cativa ani isi va depasi mama in privinta cochetariei si a frumusetii. IULIA a renuntat la jobul ei pentru a sta cu MIKAELA in primii doi ani de viata ai copilului.

E drept ca MIKAELA a avut si o bona dar IULIA era cea care se ocupa cel mai mult de copil.
Si in plus IULIA nu a fost genul de femeie gospodina care sa se ocupe exclusiv doar de casa si copil.

De curatenie si mancare se ocupa o menajera doar nu credeti ca IULIA se putea ocupa de toate. Si de ce nu daca asta e posibil.

Cum se impaca IULIA cu rolul de mama si sotie? Normal ca mai existau si mici certuri intre ea si sot dar mereu relatia lor s-a bazat pe iubire.

Ce fel de iubire este aceea in care uiti sa mai faci declaratii si sa arati ca omul de langa tine este totul? Daca se intampla sa nu mai simti iubire atunci relatia a ajuns la un final.

IULIA a fost mereu exigenta cu cei din jurul sau dar in primul rand cu ea insasi. Ii plac oamenii normali care nu pretind ca sunt altfel decat sunt.

IULIA nu este fitoasa mai degraba oamenii care nu o cunosc cred asta. A renuntat demult sa imbrace tinute semnate de designeri romani acum dulapul ei e plin doar de haine ce sunt creatie proprie.

Snobismul IULIEI se refera doar la CALITATEA hainelor si nu la firmele care le creeaza.

Despre proiecte nu obisnuieste sa vorbeasca pana ce nu sunt finalizate. La despartirea de MIHAI ALBU, IULIA a spus ca il respecta ca l-a iubit enorm si ca vor fi mereu legati unul de altul prin copilul lor.

Nu a facut nicodata circ din viata ei privata tocmai de ceea amandoi au ales sa pastreze doar intre ei motivele care au dus la divort.

IULIA a mai spus ca atunci cand doi oameni se despart esecul unuia e si esecul celuilat cand la mijloc e un copil. IULIA a fost mereu femeia care a avut respect pentru sotul ei.

Nu a dorit sa intre in detalii dar a recunoscut ca ceea ce scrisese presa era adevarat. Adica nasul CRISTI BORCEA i-a facut avansuri finei IULIA ALBU.

La acel moment IULIA a luat atitudine si le-a spus imediat atat sotului cat si MIHAELEI BORCEA.

IULIA si MIHAI ALBU i-au avut ca nasi de cununie pe CRISTI si MIHAELA BORCEA.

De la acel moment IULIA si MIHAI ALBU au incheiat relatia cu nasii lor. Atunci cand s-a hotarat sa de la FACULTATEA DE ARTE, IULIA a vrut sa isi demonstreze siesi ca poate.

Intr-un timp relativ scurt IULIA a reusit sa parcurga materia de examen. Si nu e usor sa deprinzi tehnici de desen si sa fii in stare pentru asta sa iti petreci 12 ore nedezlipita de birou.

IULIA adora sa deseneze goala in scaunul ei NUAGE. A dovedit curaj atunci cand a acceptat sa faca shooting-uri pentru reviste de moda acceptand sa apara in ipostaze provocatoare.

E mandra de corpul ei si spre deosebire de alte doamne din showbiz nu s-a gandit niciodata sa isi puna silicoane. De ce ?

In opinia IULIEI silicoanele sunt o prostie. Si din pacate multe tinere se lasa atrase de mirajul sanilor care le-ar ajuta sa fie mai atragatoare. IULIA iubeste naturaletea.

La implinirea varstei de 30 de ani a demarat proiectul de beauty ce pledeaza in favoarea femeii naturale.

Lasă un răspuns

Top