You are here
Home > Actualitate > Un barbat şi-a pierdut minţile, după ce a picat examenul de permis auto, şi l-a luat la bătaie pe poliţistul examinator
loading...

Un barbat şi-a pierdut minţile, după ce a picat examenul de permis auto, şi l-a luat la bătaie pe poliţistul examinator

Un bărbat care a fost declarat respins la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere l-a lovit pe poliţistul examinator şi a dat cu pumnul în maşina cu care a dat proba, arată un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului-judeţul Maramureş.

Conform sursei citate, băimăreanul s-a prezentat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş în vederea susţinerii probei de examinare practică pentru obţinerea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar după susţinerea acesteia a fost declarat respins.

„Examinatorul, agentul de poliţie, i-a explicat motivele respingerii, însă cetăţeanul a devenit recalcitrant şi violent. El a lovit cu pumnul geamul din partea faţă stânga a autoturismului, care s-a spart, iar mai apoi a devenit violent şi l-a lovit pe agentul de poliţie în piept.”, precizează comunicatul.

Conform prefectului Vasile Moldovan, infracţiunea de ultraj a avut loc în autoturismul cu care s-a desfăşurat proba de examinare practică, în parcarea din spatele Sălii Polivalente ‘Lascăr Pană’ din Baia Mare.

„Cetăţeanul a părăsit autoturismul după lovirea agentului de poliţie şi s-a îndreptat pe strada Oituz, în zona Bisericii Penticostale ‘Muntele Sionului’. Situaţia a fost anunţată instituţiei abilitate, poliţia, iar ulterior cazul a fost preluat de către procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.”, a precizat Vasile Moldovan.

Persoana a fost reţinută pentru infracţiunea de ultraj şi a fost întocmit un dosar penal.

„Având în vedere gravitatea faptei comise asupra unei persoane aflate în exerciţiul funcţiunii al autorităţii statului s-a făcut, de către procuror, propunerea de arestare preventivă a cetăţeanului.”, a adăugat Vasile Moldovan.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top