You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Adevărata funcție a pedofilului din Drumul Taberei. Dezvăluiri zguduitoare
loading...

VIDEO: Adevărata funcție a pedofilului din Drumul Taberei. Dezvăluiri zguduitoare

Coarnă: „Eu nu sunt specialist, dar am discutat cu psihologi și mi-au spus că nu se poate indica dacă cineva e pedofil, violator sau homosexual.

Acolo se testează inteligența. Acum, chiar nu aș putea să risc să răspund și eu mă feresc să etichetez lucruri pe care nu le stăpânesc. Consiliul psihologilor a avizat în mod favorabil personalul din Ministerul de Interne.

Eu am fost supus testărilor de personalitate și inteligență și știu cum se face asta. El era folosit și pe post de șofer, nu era doar operativ”, a mărturisit Coarnă la Antena 3, în emisiunea „Sinteza zilei”.

Monica Pop: „Acest om nu mai merită să mai fie pe pământ. Nu se poate cuantifica. Amintiți-vă că a fost un regizor care a primit 26 de ani de închisoare. Aș fi vrut castrare fizică, nu chimică, la așa ceva. Cum de nu și-a dat seama nevasta că avea un comportament deviant?

Mai are la activ molestarea a trei fetițe concomitent. Nu e la prima abatere. Merită să trăiască acest om?”, a spus și cunoscutul medic Monica Pop la Antena 3.

Marian Godină știa cine este pedofilul din București: „Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori”. Ce spune despre fostul său coleg

Marian Godină a postat pe pagina sa de socializare un mesaj. El spune că știa cine este pedofilul căutat cu disperare de autoritățile din București. Celebrul poliţist a făcut dezvăluiri halucinante despre cum a fost prins fostul lui coleg

Marian Godină a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care povesteşte cum a sesizat autorităţile, dezvăluindu-le acestora identitatea pedofilului din Capitală.

Marian Godină, despre polițistul pedofil

”Printre zecile de mesaje pe care le-am primit de la oameni care au vrut să ajute la prinderea autorului, s-a aflat şi cel cu varianta corectă. Persoana îmi dăduse profilul de Facebook al celui pe care îl bănuia şi îmi spusese că autorul lucrează la Brigada Rutieră. Am zâmbit iniţial, dar l-am luat totuşi în serios când am verificat profilul şi am văzut că semăna destul de bine.

Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori după 7 minute din momentul în care l-am primit şi am fost convins că merită luat în calcul. Asemănarea era destul de mare.

Azi m-am bucurat enorm când am aflat că a fost prins autorul, dar la scurt timp bucuria mi-a fost spulberată, în momentul în care am aflat că era chiar acel poliţist. Nu prea am cuvinte. Recunosc că îmi e jenă şi că mi se pare incredibil.

Acest individ tocmai a pus o pată imensă pe imaginea unei instituţii pentru care unii se dedică trup şi suflet. Cred că sunt mulţi poliţişti cărora acum le e ruşine. Nu îmi explic cum a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliţie. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiaţi nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini.

Mie îmi rămâne doar să vă mulţumesc tututor pentru implicare. Am să înţeleg perfect toate comentariile urâte. Sunt la fel de indignat, iar dacă nu aş fi fost poliţist, aş fi simţit acelaşi dezgust faţă de poliţie. Îl simt de fapt şi aşa… Păcat…păcat de cei care chiar îşi fac această meserie cu drag şi care pun suflet. Apare un astfel de specimen şi distruge tot într-o clipă.

Îi mulţumesc şi celui care mi-a trimis informaţia.”, a scris Marian Godină pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Top