You are here
Home > Actualitate > După ce a divorțat recent de a doua soție, Mădălin Voicu vorbește zâmbind despre noua iubită: „Parcă am fi împreună de 25 de ani”
loading...

După ce a divorțat recent de a doua soție, Mădălin Voicu vorbește zâmbind despre noua iubită: „Parcă am fi împreună de 25 de ani”

În cadrul unui interviu recent, Mădălin Voicu a vorbit deschis despre viața sa personală. El discutat cu sinceritate despre actuala sa iubită, pe nume Adriana, care are 44 de ani.

După ce a divorțat recent de a doua soție, Mădălin Voicu vorbește zâmbind despre noua iubită
Adriana este cea care l-a ajutat să depășească o perioadă grea din viața lui și pe care a întâlnit-o prima data în cartier, în urmă cu 30 de ani.

„Am revăzut-o în februarie, anul trecut, era o atracție nevorbită, dar simțită. Eu nu prea știu să fac curte, dar ți se întâmplă niște lucruri, așa că până la urmă am pupat-o și așa a fost! Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum niște stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relație atât de caldă nu am mai avut!”, a mărturisit Mădălin Voicu, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Mădălin Voicu a divorțat, recent, de pictorița Carmen Olteanu, în vârstă de 37 de ani. Totul s-a întâmplat în mare secret. Ea a fost cea de-a doua soție a fostului deputat și i-a dăruit doi copii. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015, dar s-au despărțit anul trecut.

Fostul deputat de etnie rromă a mai fost căsătorit cu Adriana şi mai are trei copii, pe nume Mădălin jr., Bogdan şi Ioana. În prezent, Mădălin Voicu ocupă fotoliul de secretar de stat la Ministerul Culturi.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea câteva imagini cu fosta soție a lui Mădălin Voicu.

Lasă un răspuns

Top