You are here
Home > Actualitate > Suma URIASA pe care o castiga Bahmu dupa ce si-a dat demisia din televiziune
loading...

Suma URIASA pe care o castiga Bahmu dupa ce si-a dat demisia din televiziune

Decizia Adrianei Bahmuteanu de a parasi televiziunea la care lucra de mai bine de 5 ani a surprins pe toata lumea, in conditiile in care are de crescut singura doi copii.

Adriana Bahmuteanu si-a dat demisia de la televiziunea la care lucra la inceputul acestui an, motivul vehiculat fiind cel legat de anumite probleme de sanatate.

Totusi, cum va reusi Bahmu sa creasca singura cei doi copii pe care-i are cu Silviu Prigoana? Ei bine, vedeta are o afacere care pare sa mearga ca pe roate.

In urma cu 5 ani, Adriana Bahmuteanu a deschis un atelier de creatie vestimentara care, la inceput, parea sa fie mai mult un hobby. Bahmu scotea la vanzare tinute nu doar pentru pustoaice trase prin inel, ci si pentru doamne cu forme ceva mai generoase.

Dupa un an, afacerea a explodat pur si simplu. Din 2013 pana in 2014, afacerea a crescut de la 38.000 lei la 300.000 lei (30 miliarde lei vechi).

In 2015, cifra de afaceri a scazut pana la 111.000 lei, iar in 2016 (ultimul an fiscal declarat la Ministerul Finantelor), suma a crescut din nou pana la 144.000 lei. Firma Adrianei Bahmuteanu si a Cameliei Enciu are in acest moment 4 angajati.

Adriana Bahmuteanu colaboreaza in acest business cu vedete care, de-a lungul timpului, au pozat cu tinutele acesteia. Printre acestea se numara: Viorica de la Clejani, Minodora, Fata Morgana, Alina Radi sau Maria Carneci.

Adriana Bahmuteanu a pasit in 2018 cu noi forte. Vedeta si-a propus sa puna sanatatea si familia pe primul loc, motiv pentru care a anuntat ca se retrage de la televiziunea la care a lucrat ani de zile.

Adriana Bahmuteanu si-a motivivat demisia ca fiind luata pe fondul unor probleme de sanatate cu care se confrunta.

Drept dovada, Bahmu’ a inceput sa se concentreze mai mult pe starea de bine a celor mici, dar si a ei.

Vedeta a mers cu cei doi baieti ai sai la spa, acolo unde au inotat si s-au relaxat, activitatea fizica contribuind foarte mult la un corp si o minte sanatoasa.

“Timp de calitate cu familia. Ne relaxam si ne distram!” a scris vedeta in dreptul imaginilor.

Gestul neasteptat facut de Adriana Bahmuteanu dupa ce si-a dat demisia de la postul la care lucra! A vrut sa ascunda totul, dar…

Adriana Bahmuteanu si-a urmat fosta colega de emisiune, Roxana Marcu, si a luat decizia de a abandona proiectele la postul de televiziuni la care a lucrat in ultimii ani.

Fosta prezentatoare TV a anuntat, miercuri, pe pagina ei de Facebook, ca nu va mai aparea la TV.

„Vreau că anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele.

Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici.

A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experienţă inedită alături de colegi minunaţi. Mulţumesc întregii echipe ce m-a susţinut în momentele dificile, managementului, celor de la PR şi tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea că viaţă este o aventură formată din provocări, episoade, lecţii, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depăşim. La fel cum cred cu tărie că fiecare dintre noi ne construim realitatea şi drumul aşa cum simţim că este mai bine! Mulţumesc mult tuturor!”, a fost anuntul postat de Adriana Bahmuteanu.

La doar o zi dupa anuntul facut, Adriana Bahmuteanu a surprins din nou. Vedeta a sters postarea pe care o facuse in urma cu doar o zi, prin care isi anuntase plecarea.

Desi Bahmu’ a dat de inteles ca a plecat in termeni pasnici, faptul ca a ascuns postarea de ochii lumii i-a facut pe multi sa se gandeasca si la alte supozitii cu privire la decizia ei de a incheia colaborarea.

Mulți s-au întrebat care este adevăratul motiv din spatele acestei decizii. Se pare că probleme de sănătate şi nu mai poate continua să facă parte din emisiunea „Agenţia VIP”.

Adriana Bahmuţeanu a început anul cu un anunţ-şoc! Vedeta şi-a dat demisia de la Antena Stars şi se retrage, cel puţin temporar, din televiziune.

Se pare că vedeta are motive întemeiate pentru care a luat această decizie radicală. Ea are probleme de sănătate şi nu mai poate continua să facă parte din emisiunea „Agenţia VIP”.

Adriana Bahmuţeanu făcea echipă cu Cristi Brancu şi Bianca Sârbu, în emisiunea „Agenţia VIP”, dar a anunţat azi că demisionează.

Vestea i-a şocat pe toţi, mai ales că a venit atât de brusc. Cu toate acestea, Adriana Bahmuţeanu nu mai putea aştepta. Vedeta are nişte probleme de sănătate care nu-i mai permit să ducă acelaşi stil viaţă solicitant şi stresant.

Andriana Bahmuţeanu a mărturisit că are probleme destul de serioase cu spatele şi că face fizioterapie şi alte tratamente. Pentru că nu are cum să împace aceste probleme cu viaţa de prezentatoare tv. ea a decis să pună sănătatea pe primul loc şi să se concentreze mai mult la ea.

Cel mai probabil diagnosticul pus de medici este discopatie lombară, care reprezintă deteriorarea discurilor intervertebrale de la nivelul coloanei lombare. În cele mai multe cazuri este determinată de microtraume repetitive şi de stresul fizic.

Lasă un răspuns

Top