You are here
Home > Actualitate > Horoscop, vineri, 12 ianuarie 2018. Racii muncesc fără chef și spor. Sunt demotivați, împinși de la spate doar de conștiința datoriei
loading...

Horoscop, vineri, 12 ianuarie 2018. Racii muncesc fără chef și spor. Sunt demotivați, împinși de la spate doar de conștiința datoriei

Esti in centrul atentiei, inconjurat de prieteni si colegi care au numai cuvinte de lauda la adresa ta. Ai reusit sa atingi un scop de care esti mandru si simti nevoia sa-ti impartasesti bucuria alaturi de cei care tin cu adevarat la tine. Se aduna multa lume in jurul tau la succes si esti magulit de toata atentia …

Horoscop 12 ianuarie. Astrologii prevăd mare noroc pentru o zodie. Este în centrul atenției, înconjurată de prieteni și colegi care au numai cuvinte de lăuda la adresa ei. În sfârșit, va realiza tot ce și-a propus.

Horoscop 12 ianuarie 2018: Configurația astrală a zilei de azi este marcată de cuadratura Venus-Uranus. Balanța va avea o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere însă nu toate zodiile vor avea acest noroc. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi!

Horoscop 12 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Ce le rezervă astrele astăzi tuturor nativilor

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Berbec

S-ar putea să te răzgândești în multe probleme astăzi, să preferi alte abordări, mai puțin ferme sau să devii mai maleabil, fără să poți explica această pornire

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Taur

Ai parte de o zi care nu te condiționează în vreun fel, dar te invită la reflexie asupra unor atitudini dure pe care le-ai avut față de cei care au muncit alături de tine.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Gemeni

Te apropii de parteneri cu reținere sau cu teamă, deși nu ai motive clare pentru o astfel de atitudine. Poate că ți-ar fi de folos să observi situația mai bine, înainte de a acționa.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Rac

Muncești cam fără chef și fără spor, dintr-o conștiință a datoriei care îți face cinste. Dacă într-un context ca acesta, care te demotivează, te poți concentra pe muncă, este numai meritul tău.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Leu

Ai nevoie de un interval de timp generos pe care să îl petreci în singurătate sau, cel puțin, departe de sursele de agitație și de stres. Scopul ar fi să îți pui ordine în gânduri.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Fecioară

Azi e posibil să nu le dai cele mai bune sfaturi celor din familie, dar nu e cazul să-ți faci reproșuri din această cauză. Uneori, procesul de descoperire a celei mai bune soluții presupune și erori de parcurs.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Balanță

Te poți trezi mai singur decât ai crezut că vei fi, iar prima reacție va fi să apelezi la toată lumea pe care o cunoști, ca să alungi liniștea din jur.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Scorpion

Ești orientat spre cheltuirea resurselor proprii, cu gândul că vei recupera măcar o parte dintre ele, cu ajutorul unor parteneri de încredere… care nu știu nimic despre asta.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Săgetător

Dacă nu iubești liniștea sau ritmul ceva mai lent al activităților zilnice, necesar din când în când, vei avea o zi dificilă. Bine ar fi să te bucuri de această liniște…

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Capricorn

Ești invitat, cu prietenie, de întregul context, să te ocupi de propriul suflet, să îți oferi răspunsuri la întrebări esențiale sau să cauți pe cineva care te poate ajuta în acest sens.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Vărsător

Îți numeri prietenii pe degete și constați că ți-au rămas multe degete libere și că prietenii sunt ocupați cu alte probleme, străine de tine. Poate, pe undeva, e și greșeala ta.

Horoscop 12 ianuarie 2018 – Pești

Te simți bine în postura omului responsabil pentru bunul mers al lucrurilor și la serviciu, și acasă, dar nu trebuie să uiți că un astfel de rol vine cu o mare responsabilitate.

Lasă un răspuns

Top