You are here
Home > Actualitate > Gabriela Firea, inaintea marii sedinte a PSD: Partidul este unul singur. Nu ne face plăcere că despre PSD se vorbeşte ca despre o gaşcă, o grupare!
loading...

Gabriela Firea, inaintea marii sedinte a PSD: Partidul este unul singur. Nu ne face plăcere că despre PSD se vorbeşte ca despre o gaşcă, o grupare!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu un nou îndemn la calm şi responsabilitate, în contextul scandalului intern din PSD. Firea susţine că trebuie lăsate luptele interne deoparte şi, mai mult, trebuie ca social-democraţii să găsească măsuri pentru a preveni şi alte posibile crize, pe viitor.

” Să lăsăm luptele interne deoparte,să punem în aplicare totul pentru români şi pentru Bucureşti. Ne dorim un partid unit, o echipă care să lucreze cu motoarele turate la maximum. Ne dorim o concentrare pe proiecte şi mai puţin pe dispute interne . Ne-am dorim ca după această şedinţă,

PSD să nu aibă de pierdut, să nu iasă decimat şi sfărâmat, să rămânem prieteni. (…) Ce ne dorim foarte mult este să aflăm ce urmează, în funcţie de deciziile care se adoptă în CEX, încât să nu mai riscămpeste alte câteva luni să nu avem o nouă criză politică. Aceste crize nu fac bine românilor şi nici nouă, ca partid.

Trebuie să ne luăm măsuri asiguratorii. (…) Partidul este unul singur. Nu ne face plăcere nici mie, nici colegilor că despre PSD se vorbeşte folosindu-se termeni de gaşcă, grupare. Noi suntem PSD, nu suntem în gaşca şi gruparea nimănui.”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Top