You are here
Home > Actualitate > Panica intre romani! Un barbat e influentat de Magdalena Serban?! „O sa arunc femei in fata metroului” VIDEO
loading...

Panica intre romani! Un barbat e influentat de Magdalena Serban?! „O sa arunc femei in fata metroului” VIDEO

Panica intre romani! Un barbat e influentat de Magdalena Serban?! Un clip video s-a viralizat instant pe Facebook.

In el, un barbat cu barbat si cu capul acoperit sustine un live pe Facebook. Acesta vorbeste cu un interlocutor cu care nu pare sa se inteleaga mai deloc. Cei doi se injura si se provoaca in imaginile video.

Imaginile au fost filmate pe telefonul unui barbat, Codimum A., care le-a postat apoi pe contul sau de Facebook. Acesta s-a speriat si incearca sa traga un semnal de alarma. Barbatul din clipul video se numeste Colonelul Morteni si sustine ca va impinge femei in fata metroului.

„Eu nu va injur, eu vin dupa voi daca v-ati saturat de viata asta. Ne intalnim oricand. Eu nu fac caterinca aici. Cel de sus e revoltat, nu o sa poata pune mana pe mine. Eu o sa arunc femei in fata metroului. Hai ca poate pe copii o sa ii las in pace. Dar femeile le arunc!

Pana pune El mana pe mine, si restul… O femeie o sa moara in fata metroului pentru ca mi-a dat idei. Nu se poate (n.r. cu mama lui)”, sustine barbatul in oribilul clip video care s-a viralizat deja pe Facebook.

„Pai incepe cu ma-ta prima oara!”, ii raspunde barbatul cu care acesta se injura de zor, prin live. Vezi aici imaginile video cu un limbaj licentios!

Lasă un răspuns

Top