You are here
Home > Actualitate > Dorin Cocos se pregateste sa devina tatic pentru a doua oara, la 56 de ani! Afaceristul face tot posibilul sa fie un bun parinte. Cum l-am surprins
loading...

Dorin Cocos se pregateste sa devina tatic pentru a doua oara, la 56 de ani! Afaceristul face tot posibilul sa fie un bun parinte. Cum l-am surprins

Dorin Cocos a fost eliberat conditionat in octombrie 2017, dupa ce si-a ispasit o parte din pedeapsa de doi ani si patru luni in Dosarul Microsoft. El are acum numai motive bucurie. Asteapta ca iubita lui sa nasca.

Afaceristul s-a indragostit nebuneste de fotomodelul, Raluca Miu, care ii va face tatic pentru a doua oara, la 56 de ani. Dorin Cocos mai are un baiat din prima casnicie, pe Alin Cocos, in varsta de 31 de ani. Iubita acestuia urmeaza sa nasca in cateva saptamani, iar Cocos nu-si mai incape in piele de fericire. Fostul sot al Elenei Udrea este extrem de atent la nevoile gravidutei, semn ca ii plac la nebunie copiii.

Recent, paparazzii Ciao.ro l-au surprins pe Dorin Cocos, impreuna cu sora lui, Anca Dinu, ”regina” contractelor cu spitale din România. Acestia nu erau singuri, ci insotiti de fetita femeii.

De cum a coborat din masina, Dorin Cocos a luat-o de mana pe nepotica lui, pe care o iubeste ca pe ochii din cap. Sentimentul este reciproc, daca ar fi sa ne luam dupa fotografii. Micuta a mers numai langa unchiul ei si l-a ascultat intocmai, pana au intrat toti 3, intr-un bloc.

De remarcat este faptul ca Dorin Cocos tinea in mana un imens buchet de flori, cel mai probabil avea de gand sa i-l daruiasca partenerei lui, Raluca. Pana ce bebelusul va veni pe lume, Cocos se antreneaza cu nepotica 🙂

Fosta sotie, Diana Roibu, l-a parasit dupa ce a ramas falit

Elena Udrea şi Dorin Cocoş divorţau de comun acord, la notar, pe 10 iunie 2013. La numai trei luni de la divorţ, pe 11 septembrie, Dorin Cocoş se cununa civil la Starea Civilă a Sectorului 2 cu Diana Roibu, la câteva zile distanţă cei doi organizând şi nunta, la Palatul Snagov.

Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Dorin Cocoş. Omul de afaceri a fost câteva luni bune la închisoare, fiind arestat preventiv în dosarul Microsoft. Mai apoi, el a fost plasat în arest la domiciliu

Necazurile nu s-au terminat, însă, aici. Imediat ce a ajuns acasă, Dorin Cocoş a aflat că soţia lui, Diana Roibu, a plecat în Asia cu câteva milioane de euro, bani pe care afaceristul i-a trecut pe numele ei pentru a se asigura că nu va rămâne sărac lipit după ce DNA îi va pune sechestru pe avere. Cocoş a făcut tot posibilul pentru a-şi convinge soţia să revină la el, însă fără nicio şansă.

Lasă un răspuns

Top