You are here
Home > Actualitate > Cadavrul unui călugăr budist a fost deshumat pentru a-i schimba hainele în cadrul unei ceremonii funerare. Toți cei prezenți au rămas uimiți de starea lui
loading...

Cadavrul unui călugăr budist a fost deshumat pentru a-i schimba hainele în cadrul unei ceremonii funerare. Toți cei prezenți au rămas uimiți de starea lui

Membrii unui templu budist din Thailanda au fost șocați când au deshumat un călugăr, în timpul unei ceremonii funerare. Deși bărbatul este mort de două luni, cadavrul său nu a putrezit deloc, iar pe chip i se poate observa un zâmbet straniu.

Călugărul budist se numea Luang Phor Pian a murit pe 16 noiembrie anul trecut, în Bangkok, la vârsta de 92 de ani. originar din Cambodjia, Pian și-a petrecut mare parte din viață slujind religia budistă, fiind considerat un guru spiritual în centrul Thailandei, după cum relatează The Mirror, citat de click.ro.

După ce a murit, trupul său neînsuflețit a fost înapoiat templului unde a slujit, dar săptămâna aceasta, mai exact pe 22 ianuarie, călugărul a fost deshumat, în cadrul unei ceremonii funerare budiste. Toți au fost șocați să vadă că trupul său arată de parcă ar fi murit de câteva ore, nu de mai bine de două luni.

În plus, pe chipul său se poate vedea un ușor zâmbet. Călugării spun că acesta este un semn că ar fi atins Nirvana (treapta supremă a spiritualității, în budism). Trupul său aproape intact a devenit acum atracție pentru credincioși și pentru turiști, care au publicat pe Internet o mulțime de fotografii cu călugărul.

Lasă un răspuns

Top