You are here
Home > Actualitate > ULUITOR: Dana Nălbaru cu copii și Dragoș Bucur au plecat din țară. Unde vor locui
loading...

ULUITOR: Dana Nălbaru cu copii și Dragoș Bucur au plecat din țară. Unde vor locui

La scurt timp după ce Dragoș Bucur a anunțat că renunță la emisiunea ”Visuri la cheie”, s-a aflat și unul din motivele deciziei sale. Dragoș, Dana și cei trei copii ai lor au plecat din țară, cel puțin pentru un timp.

Atunci când a vorbit despre plecarea lui de la Pro TV, Dragoș Bucur a menționat că este mai întâi tată și soț și apoi actor și că vrea să revină la marea lui pasiune, filmul. Primul proiect cinematografic la care lucrează după ce a renunțat la emisiune este un film care se face în Olanda. Dana și copiii îl insoțesc la filmări, unde vor sta două luni.

“Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoş filmează aici şi am decis să venim cu toţii pentru aproape două luni, atât cât durează filmările. Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viaţa într-o nouă ţară în care sper să nu fie nevoie doar să rezistăm. Pentru două luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate”, a scris Dana Nălbaru pe blocul ei.

Ea a postat și o imagine cu întreaga familie în casă nouă. În poza apar Sofia (11 ani), Kadri (2 ani) și India Roxana (5 ani) fetita adoptată de curând.

Dragoş Bucur şi familia s-au mutat în Olanda! Prima declaraţie a Danei Nălbaru:

Dragoş Bucur a părăsit emisiunea “Visuri la cheie” de la Pro TV pentru a se concentra pe carieră. El şi familia lui au luat destinaţia Olanda, acolo unde s-au mutat deja, pentru că Dragoş Bucur va apărea într-un film important care se realizează acolo, relatează one.ro.

“Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoş filmează aici şi am decis să venim cu toţii pentru aproape două luni, atât cât durează filmările. Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viaţa într-o nouă ţară în care sper să nu fie nevoie doar să rezistăm. Pentru două luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate”, a scris Dana Nălbaru pe blogul ei.

Sofia este în al doilea an de homeschooling, aşa că decizia ca întreaga familie să-l însoţească pe Dragoş în Olanda nu a fost atât de greu de luat. Dragoş Bucur şi soţia lui, Dana, au împreună trei copii, Sofia (11 ani), Kadri (2 ani şi jumătate) şi India Roxana (5 ani).

Motivul pentru care Dragoş Bucur pleacă de la ”Visuri la cheie”. Mesajul Dabei Nălbaru, soţia lui, de la Amsterdam: ”Aştept să vină de la probe şi machiaj…”

Dragoş Bucur a decis să părăsească emisiunea ”Visuri le cheie”, motivele fiind de natură profesională. El a fost alături de oamenii nevoiaşi nu mai puţin de patru sezoane, timp în care a adus atâtea bucurii şi a provocat lacrimi de emoţie. Dar noua provocare l-a făcut pe Dragoş să renunţe.

“Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată şi îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet.

Le mulţumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, şi mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiştii, scenariştii, producătorii, costumierele, make-up artiştii, şoferii şi, nu în ultimul rând, colegii arhitecţi.

Mi-a plăcut mult şi sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune şi cu rele, şi m-a ajutat să îmi găsesc câţiva prieteni adevăraţi.

Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de cinema începător, puţin pedagog şi abia apoi om de televiziune, şi aş vrea să revin la această ierharhie în viaţa mea. Iar pentru cârcotaşii care nu lipsesc niciodată din viaţa noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a declarat Dragoş Bucur.

Dana Nălbaru, soţia lui, a postat pe Facebook explicaţia pentru care actorul părăseşte emisiunea. Vorbeşte despre un proiect…

”Sunt la hotelul unde suntem cazaţi, în recepţie. Astept să vină Dragos de la probele de costum şi machiaj (luna care vine va filma aici şi are câteva zile de repetiţii) şi recepţia asta e un fel de hub mare, plin ochi cu oameni care lucrează sau studiază.

E neconvenţional locul şi nu găsesc deloc în el atmosfera mult promovată a Amsterdamului. N-am mai fost aici. Până acum îmi place tot”, a scris Dana pe Facebook.

Lasă un răspuns

Top