You are here
Home > Actualitate > Anunţul de ultimă oră făcut de Mălin Bot: ”Mi-au spart maşina, cred că…”
loading...

Anunţul de ultimă oră făcut de Mălin Bot: ”Mi-au spart maşina, cred că…”

Jurnalistul Mălin Bot se simte ameninţat! Cel puţin asta se poate deduce din ultimul anunţ pe care celebrul jurnalist l-a postat pe pagina lui de socializare. El spune că maşina i-a fost spartă şi face trimitere şi la conturile lui.

”Mi-au spart maşina. Au furat laptopul. Ni ştiu cât mai am acces la conturi”, a scris Mălin Bot.

A primit multe comentarii…

”Greu e cand te pui cu hotii. Te pedepsesc cum stiu ei mai bine: te fura de toate: de bani, de bunuri, de liniste, de viata..”, Asculta Maline ! Daca un om ca si tine nu ajunge in guvern la urmatoare alegeri, eu imi bag pixu in ea tara ! Dupa mintea mea te as vota Presedinte ! Sa i calci pe cap din pozitia cea mai inalta , macar pe un sfert la cat te au calcat ei ! Sa ti Ajute Dumnezeu si sa te apere !

Ca noi suntem prea lasi ca sa te protejam ! :((”,” Era singura lor sansa sa-ti sparga conturile.Ti-au raportat in nenumarate randuri pagina de youtube,fara sorti de izbanda! Pana la urma,ti-au spart masina,ca sa-ti sustraga laptopul!La cata minte au,e o chestiune de timp pana o sa-ti sparga si apartamentul. Indrazneste sa crezi in Romania !”, sunt câteva replici ale fanilor jurnalistului.

Schimba parolele rapid si inchide sesiunile unde esti logat ! Urgent ! Poti si de pe telefon sa o faci !

Petre M. Iancu Pe drum spre casă, după demonstraţiile de la 20 ianuarie, mi s-a furat mobilul. Nu ştiu de ce am impresia că n-au fost hoţi de duzină.

Mălin, trebuie să te aştepți la orice!Disperarea hienelor e maximă! Ia-ți măsuri de precauție pentru tine şi familia ta!

Probabil ca au vreun plan ca maine sa scoata pe la antene niste stiri pentru denigrarea ta. Sigur vor aparea niste „dovezi” legate de niste finantari, pe care cineva le-a gasit in laptopul tau si i le-a trimis lui gadulita al mic de la antene. Ori ceva legat de moralitatea ta, ceva de neconceput pentru gadulita neprihanitul.

Lasă un răspuns

Top