loading...

Un tânăr din Drăgăneşti-Olt, a fost reţinut de poliţiştii, pentru furturi de autoturisme

Un tânăr din Drăgăneşti-Olt, reţinut de poliţiştii din Dolj pentru furturi de autoturisme
Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, a fost reţinut de poliţiştii din Dolj, pentru patru furturi de autoturisme, comise în perioada 14 ianuarie – 4 februarie 2018.

Mai mult, potrivit poliţiştilor, la scurt timp după comiterea fiecărei fapte, tânărul s-a deplasat la volanul autoturismelor furate, fără a poseda permis de conducere, ulterior valorificându-le prin vânzare unor terţe persoane cu sume cuprinse între 450 şi 1.000 lei, în localităţi din judeţele Dolj şi Olt.

„În baza probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale împotriva suspectului şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I. Stazian pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind introdus în CRAP Dolj pe baza de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore”, potrivit unui comunicat remis de IPJ Dolj.

În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Craiova, cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunile reţinute în sarcina sa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*