You are here
Home > Actualitate > Elixirul tinereții Reginei Angliei! Este un produs românesc pe care îl consumă deja de 16 ani
loading...

Elixirul tinereții Reginei Angliei! Este un produs românesc pe care îl consumă deja de 16 ani

Se pare că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la ai săi 91 de ani, a devenit fana unor produse românești. Este vorba despre câteva tipuri de vin pe care aceasta le consumă în fiecare zi, ultimii 16 ani. De când a gustat pentru prima data un vin din România adus de fiul său, i-a nu și-a mai schimbat alegerea.

Cel mai interesant este că regina nu se limitează la un singur pahar pe zi, dar bea câte cel puțin unul la fiecare masă. Astfel, la dejun și la prânz ea optează pentru Feteasca Neagră, iar la cină pentru vinul alb de Cotnari. Cu puțin timp înainte de culcare regina mai bea câteva pocale cu vin Murfatlar.

Am 40 de ani, dar toți cred că am 30. Ce fac în fiecare dimineață

O turmă de paraziți vor ieși din tine daca, pe stomacul gol, consumi…

Această practică a reginei Marii Britanii i-a cam îngrijorat pe consilierii ei de la Casa Regală, așa că visteria sa a cerut Academiei Regale să facă un studiu al acestui vin. Ceea ce au dezvăluit cercetătorii a fost cu adevărat uimitor. Potrivit academicienilor, vinul românesc este atât de deosebit datorită solului bogat pe care crește vița de vie. Se spune că fructele de pe tărâmul românesc sunt încărcate cu o energie pozitivă ce poate prelungi viața. S-a făcut chiar și un calcul în acest sens, din care reiese că vinul din România poate prelungi viața cu aproximativ 18 ani.

Chiar și regina Elisabeta a II-a a recunoscut că sănătatea ei este satisfăcătoare anume datorită acestei băuturi „terapeutice” uimitoare.

Nouă nu ne rămâne decât să-i luăm exemplul și să apreciem la justa lor valoare produsele autohtone, calitatea cărora a fost recunoscută la un nivel atât de înalt.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top