You are here
Home > Actualitate > REVOLTĂTOR. Femeie închisă într-o cuşcă de bodyguarzi. Motivul SCANDALOS pentru care paznicii unui magazin au UMILIT-O
loading...

REVOLTĂTOR. Femeie închisă într-o cuşcă de bodyguarzi. Motivul SCANDALOS pentru care paznicii unui magazin au UMILIT-O

O femeie din Satu Mare a relatat o întâmplare scandaloasă: o persoană a fost închisă într-o cușcă de paznicii unui supermarket.

Cei doi paznici ai parcării nu au mai suportat să o vadă pe fata care cerșea în parcarea de ordinea și siguranța căreia erau responsabili, astfel că s-au gândit să ia câteva măsuri…inumane. Paznicii parcării au închis-o pe fată într-o cușcă și și-au bătut joc de aceasta, aruncând cu zăpadă în gratii.

„Azi, la Lidl Satu Mare, acest „domn” Cristi – paznic la Lidl, împreună cu colegul său, au închis-o pe această fată în locul destinat deșeurilor. Când zic că au închis-o, nu exagerez.

Au închis-o cu cheia. Am stat cam 10 minute până am pus bagajele în mașină, am așteptat să văd cum decurg lucrurile. Acest paznic si-a bătut joc, a aruncat cu zăpadă în gard, a zis că e ca un câine în cușcă. Am așteptat … apoi i-am întrebat pe paznici: a furat ceva? Au zis nu. „Ăsta e ordinul de la șeful”. Am întrebat dacă ordinul e să închizi o persoană ? Au zis așa ne-a zis șeful.

Am zis că vreau să vorbesc cu șeful, la această afirmație unul dintre paznici a plecat iar la întrebarea cum vă numiți ? Paznicul din imagine a zis Cristi. Îl întreb de numele de familie … a zis doar Cristi. I-am spus că nu are dreptul de a închide o persoană, a zis ca așa face … ca să o sperie 5 minute. I-am spus că sunt acolo de 10 minute și că voi intra să vorbesc cu șeful de magazin.

Mi-a zis să-mi văd de treabă. I-am zis că i-am făcut poze. Apoi … văzând că nu plec a deschis-o pe persoana care se afla înăuntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult”, a declarat o martoră, potrivit Satmareanul.net.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top