You are here
Home > Economic > Diverse > CARMEN HARRA, ATAC DUR LA ADRESA MONICĂI GABOR! CELEBRA PREZICĂTOARE A DEZVĂLUIT TOT: “SPER SĂ SE TREZEASCĂ LA REALITATE, DE ATÂȚIA ANI…“
loading...

CARMEN HARRA, ATAC DUR LA ADRESA MONICĂI GABOR! CELEBRA PREZICĂTOARE A DEZVĂLUIT TOT: “SPER SĂ SE TREZEASCĂ LA REALITATE, DE ATÂȚIA ANI…“

Carmen Harra a intrat în direct la o emisiune tv și a vorbit despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink, mărturisind că nu crede într-o posibilă căsătorie între cei doi, deoarece îi leagă mai mult o relație de prietenie, nicidecum de iubire.

“Mister Pink există ca un prieten, un colaborator, un om care o apreciază. Eu nu cred într-o relaţie de perspectivă. Nu cred într-o relaţie reală între ei, într-o posibilă căsnicie. Cel mai bine ar fi pentru ea dacă s-ar orienta spre o persoană care îi va da posibiliatea unei călătorii”, a spus Carmen Harra.

Celebra prezicătoare o îndeamnă să se trezească la realitate şi să găsească pe cineva potrivit cu care să întemeieze o familie. ”Sper să se trezească la realitate şi să spună: Băi, de ce mai stau cu Mr. Pink care de atâţea ani nu vrea până la urmă să oficieze nimic cu mine’‘, a spus Harra. La finalul intervenţiei, vedeta a precizat că Monica Gabor nu este însărcinată cu Mr. Pink.

Carmen Harra, despre Elena Udrea
Celebra prezicătoare Carmen Harra este convinsă că Elena Udrea se va mărita din nou, ea afirmând că fosta șefă de la Ministerul Turismului va face nuntă și botez în același timp.

„O maturizează, o s-o facă cu mai multă înţelegere faţă de tot ce se întâmplă, se umanizează, o sarcină îţi dă mai multă responsabilitate. E bine pentru evoluţia ei spirituală, în carieră. E foarte bună pentru ea. Copiii nu neapărat sudează căsniciile, de obicei se despart mai des. Important e să trăieşti momentul, clipa cu pasiune, evoluţia acestei relaţii va merge în bine. Mai mult ca sigur va avea nuntă şi botez anul acesta. Pentru o femeie, până la urmă, a deveni mamă e mare realizare”, a spus Carmen Harra la TV.

Lasă un răspuns

Top