You are here
Home > Actualitate > Manelistul Dani Mocanu, MAI ASCULTAT DECÂT Smiley şi INNA. Melodii cu dedicaţie pentru interlopi
loading...

Manelistul Dani Mocanu, MAI ASCULTAT DECÂT Smiley şi INNA. Melodii cu dedicaţie pentru interlopi

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cantăretului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism și trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru și cu lumina reflectoarelor asupra să, cantăretul a reușit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a două parte a anului 2017.

Perioadă coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial „a înregistrat, în acea perioadă, 89, 6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonați.

Pe locul secund se află Smiley-68, 36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonați, iar pe locul trei, starul internațional Inna-68, 2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonați. Dani Mocanu a profitat de toată tevatură exercitată în jurul său și a lansat o serie de piese cu mesaj, atât pentru procurori, cât și pentru „fetitele vesele „ce l-au vândut „la gardă”.

De asemenea, s-a alăturat unor persoane cu state vechi în lumea interlopă. Într-unul din ultimele sale melodii, apare că personaj principal Mircea Varga, cel care în urmă cu două săptămani a fost săltat de către DIICOT Sălaj pentru trafic de droguri, la două săptămani după lansarea melodiei „Alo, Poliția? „.

Să fie o simplă coincidentă? Astfel, a fost destructurată una din cele mai puternice rețele de trafic de droguri din nord-vestul României, al cărei șef era Mircea Varga. Cu toate acestea, Dani Mocanu se simte persecutat de organele legii și se consideră, în continuare, așa cum spune și o melodie de-a să – „nevinovat”

Lasă un răspuns

Top