You are here
Home > Actualitate > Dragnea, întrebat despre un eventual anunț privind nunta cu iubita sa, invitată de onoare la Congresul PSD: Astăzi nu. Am partidul în suflet
loading...

Dragnea, întrebat despre un eventual anunț privind nunta cu iubita sa, invitată de onoare la Congresul PSD: Astăzi nu. Am partidul în suflet

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, întrebat dacă vrea să facă un anunţ legat de faptul că a fost însoţit la Congres de iubita sa, că nu astăzi, deoarece are partidul în suflet.

Prezenţă-SURPRIZĂ la Congresul PSD: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în primul rând la Sala Palatului, o pregateste pentru o candidatura Politica… speram ca Daddy o arunca in lupta la Prezidentiala mai spun surse ale anturajului politic.

Alexandra Tanase la congresul Partidului Social Democrat (PSD), în București, sâmbătă, 10 martie 2018. Inquam Photos / Alberto Grosescu

Printre cei 4.000 de delegați de la Congresul PSD și-a făcut loc și Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Ea a fost așezată în primul rând al Sălii Palatului, alături de cei mai importanți lideri ai PSD.

Doamnele social democrate s-au impus prin eleganţa ţinutelor. Iar roşul a fost alegerea preferată. În mijlocul doamnelor social-democrate s-a remarcat şi cea mai puternică susţinătoare a şefului PSD, Liviu Dragnea: viitoarea sa soţie, Irina.

La cei 25 de ani ai săi, Irina Tănase a atras multe priviri ale bărbaților din sală. Irina Tănase a fost aşezată în primul rând, între Gabriela Firea şi Carmen Dan.

Întrebat dacă vrea să facă un anunţ, dat fiind faptul că iubita sa era prezenta în sală, Liviu Dragnea a replicat: ”Astăzi nu. La Congres? Am partidul în suflet”. Întrebarea vine în contextul în care în presa de specialitate s-a vorbit insistent în ultima vreme de o iminentă nuntă între cei doi.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top