You are here
Home > Actualitate > Scene socante in Capitala! Controlorii RATB au injurat si agresat un tanar. Au sarit sa il bata in plin trafic VIDEO18+
loading...

Scene socante in Capitala! Controlorii RATB au injurat si agresat un tanar. Au sarit sa il bata in plin trafic VIDEO18+

Scene incredibile in Bucuresti! Niste controlori au agresat un tanar inca de pe refugiul de tramvai.

Scene socante in Capitala! Controlorii RATB au injurat si agresat un tanar. Au sarit sa il bata in plin trafic

Controlorii au injurat si agresat un tanar. Imaginile video care s-au viralizat pe Facebook incep cu cei implicati in scandal, pe refugiul de tramvai. Tanarul filma o controloare cu care s-a certat in prealabil. Aceasta s-a urcat apoi in tramvai si i-a arat un semn obscen.

Femeia a fost insotita de un alt controlor RATB. „Du-te ma cu telefonul tau!”, ii zice femeia incercand ca ii apuce mobilul. Apoi se urca in tramvai pentru a controla oamenii din el.

Tanarul care filma s-a urcat dupa ele, in tramvai. Acesta nu se lasa: „Asa, comportament exemplar de controlor RATB. Pui pariu ca, daca ma urc dupa voi, nu faci nimic? Si chemi si politia? Zi, pui pariu?”, ii spune tanarul.

In acel moment, femeia ii tranteste telefonul la pamant. Din tramvai coboara controloarele si un barbat. Cel mai probabil era vatmanul. Acesta il jigneste pe tanar: „Mai, taranule care esti. Ma p*s pe tine”, spune agresorul tanarului.

„Ma agresati voi pe mine? Ia da, ma. Ia mana de pe mine”, spune tanarul. „Hai ma, bate-ma”.

Imaginile video se intrerup din cauza impactului mobilului cu asfaltul. Pe fundal se aude clar cum controloarea creata si barbatul sar pe tanar si trag de el, lovindu-l.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top