You are here
Home > Actualitate > Visezi și tu la un bolid de lux, dar îți bate vântul prin buzunare și portofel? Cum poți să îți cumperi o super mașină la preț de bicicletă. Lista actualizată:
loading...

Visezi și tu la un bolid de lux, dar îți bate vântul prin buzunare și portofel? Cum poți să îți cumperi o super mașină la preț de bicicletă. Lista actualizată:

Visezi și tu la un bolid de lux, dar îți bate vântul prin buzunare și portofel? Cum poți să îți cumperi o mașină cu numai 3.000 de lei, adică contravaloarea unei biciclete de lux!

Trebuie să știi că în luna martie, ANAF vinde zeci de maşini la prețuri de chilipir! ANAF scoate la licitație mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea. Vânzarea este directă sau prin licitație, așa cum procedează de obicei ANAF. Autoturismele sunt vândute de Administrația Județeană a Finanțelor Publice

Un Ford Focus din 2000, cu o capacitate cilindrică de 1796, care aparţine societăţii Agroberin SRL din Bucureşti, bun sechestrat în februarie 2007, este scos la licitaţie pentru 3.877 lei.

La preţul de 9.600 lei poate fi achiziţionat un autoturism break Peugeot, tip Partner, fabricat în 2007, care a parcurs 118.000 km şi a fost sechestrat în septembrie 2015. Maşina aparţine firmei Norima Tech din sectorul 3 al Capitalei şi va fi vândută la data de 23 martie a.c.

Un alt Peugeot, din anul 2000, este scos la licitaţie în Curtea de Argeş pe 16 martie, la un preţ de pornire de 3.102 lei.

O autoutilitară Volkswagen Transporter fabricată în 2001, aparţinând Rodimar Cons Serv SRL, a fost scoasă pentru a treia oară la licitaţie la preţul de 7.353 lei, în baza sechestrului pus în septembrie 2017. La 22 martie, Fiscul din Ploieşti vrea să vândă un autoturism Volkswagen Caddy, fabricat în 2005, preţul de pornire a licitaţiei find de 8.143 lei. Maşina aparţine Martello SRL şi a fost sechestrată în ianuarie 2018, aceasta fiind cea de-a treia licitaţie.

Autoturismele sunt vândute de Administrația Județeană a Finanțelor Publice din mai multe județe din țară. Pentru a afla mai multe detalii, trebuie să intri pe pagina ANAF corespunzătoare județului tău!

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top