You are here
Home > Actualitate > ULTIMA ORA: Imagini ULUITOARE cu drumul surpat de apă în comuna Văleni Judetul OLT
loading...

ULTIMA ORA: Imagini ULUITOARE cu drumul surpat de apă în comuna Văleni Judetul OLT

Un crater imens a apărut pe drumul județean DJ 679B, în comună Văleni, satul Mândră, din cauza apei care a erodat acostamentul pe mai multe zeci de metri. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăsteanu, a declarat că în zonă pompierii evacuează apa acumulată în urmă topirii zăpezii. „Cu ajutorul motopompei de mare capacitate se evacuează apa din zonă în care s-a acumulat pentru a se reduce presiunea pe versantul drumului „, a declarat Băsăsteanu.

Traficul rutier a fost închis, marți seară, pe DJ 679B, rute ocolitoare fiind stabilite pe DJ 679 și DJ 546 A. Un drum județean s-a surpat, iar altul este în pericol, în urmă unor alunecări de teren în localitătile Văleni și Teslui. Probleme au fost și în comunele Coteana și Perieti, unde cinci gospodării au fost inundate în urmă topirii zăpezii.

Drumul județean DJ 679B din satul Mândră, comună Văleni, a fost închis circulației, după ce un crater a apărut în acesta pe o distantă de câteva zeci de metri. Probleme sunt și în satul Moșteni din localitatea Teslui. Circulația a fost restrictionată pe un sens de mers, după ce pămantul a luat-o la vale.

Pompierii au intervenit și în localitătile Coteana și Perieti, unde mai multe gospodării au fost inundate. Începând de astăzi, de la oră 12.00, pană pe 29 martie, la oră 24.00, este Cod Portocaliu de inundații pe pârâul Călmătui. Sunt vizate localitătile Radomiresti, Stoicănesti, Mihăesti și Seacă.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top