You are here
Home > Actualitate > Flori, românca în vârstă de 14 ani, are toată Spania la picioare – VIDEO de SENZAȚIE
loading...

Flori, românca în vârstă de 14 ani, are toată Spania la picioare – VIDEO de SENZAȚIE

Flori Alexandra Cutiaru, o romancă de 14 ani, originară din comună Bistret (jud. Dolj), a lăsat fără cuvinte juriul de la Vocea Spaniei. Față de 14 ani a venit pe scenă celui mai reputat program de de televiziune pentru a arăta cât este de talentă, iar jurații s-au convins de acest lucru!

Flori Alexandra Cutiaru l-a uimit pe Antonio Orozco, în echipă căruia a ajuns după cele șase sesiuni de „audiții pe nevăzute” din cadrul celei de-a patra ediții a celebrului show de televiziune difuzat de canalul spaniol Tele5. Copilă a ales să cânte la Vocea Spaniei melodia „Stone Cold” a lui Demi Lovato.

De cinci ani este în Spania Flori Alexandra Cutiaru vorbește foarte bine limbă spaniolă, deși se află doar de cinci ani în această tară. Vorbește cu maturitate despre părintii ei pe care îi apreciază pentru faptul că se sacrifică pentru că ea să poată deveni într-o zi o cantăreată celebră în toată lumea.

Ar putea să câștige concursul Pe pagină oficială de Facebook a concursului Vocea Spaniei, multe voci spun că româncă noastră merită să câștige Vocea Spaniei. Să fim alături de ea!

One thought on “Flori, românca în vârstă de 14 ani, are toată Spania la picioare – VIDEO de SENZAȚIE

  1. BRAVOOOO & SUCCES FLORI ! ESTI SUPERBAAAAAAAA ROMANCUTA NOASTRA FRUMOASA SI TALENTATA !TE IUBIM MULT ! SUCCES IN FINALA ! HAI FLORI! HAI ROMANIA ! VICTORIE ! Ioan Nica

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top