You are here
Home > Actualitate > Flori, românca noastră, a CÂȘTIGAT. Ne face mândri la VOCEA SPANIEI! O româncă de 14 ani din Spania, printre favoriţii celei de-a patra ediţii a „La Voz Kids”
loading...

Flori, românca noastră, a CÂȘTIGAT. Ne face mândri la VOCEA SPANIEI! O româncă de 14 ani din Spania, printre favoriţii celei de-a patra ediţii a „La Voz Kids”

Flori Alexandra, româncă noastră de doar 14 ani, este o invingătoare. Față a câștigat primul duel din celebrul concurs Vocea Spaniei Junior /LaVozKids! Și nu a fost deloc ușor! Convinși că au de-a face cu o luptă foarte complicată, Antonio Orozco și Pablo Lopez s-au bucurat enorm de trioul magnific format din Flori, Allegra și Laura.

Cele trei artiste i-au lăsat muți pe antrenori cu interpretarea melodiei „Flashlight”. Chiar și Rosana a spus că are senzația că impreună fac un grup minunat. „Pe mine nu mă plătesc pentru asta!”, a zis Antonio ‘nervos’ fiind că trebuie să aleagă între cele trei fețe care au fost foarte bune.

Allegra este dulce și transmite bucurie, Laura are o bunătate uriasă, dar această bătălie este castigată de Flori, a decis antrenorul Antonio. Româncă noastră a dovedit, incă o dată, că merită să câștige Vocea Spaniei.

Lasă un răspuns

Top