loading...

Bunica stătea toată ziua cu un uscător de păr în mână în curte, la gard. Vecinii credeau că e nebună, dar când au văzut ce face de fapt, nu mai știau cum să-i mulțumească!

Bunica stătea toată ziua cu un uscător de păr în mână în curte, la gard. Vecinii credeau că e nebună, dar când au văzut ce face de fapt, nu mai știau cum să-i mulțumească! Uite ce făcea ea pentru toată lumea, fără să știe nimeni:

O femeie a descoperit, s-ar părea o metodă incredibilă de a rezolvă o problemă care o enervează la culme. Această bunicută din Nottinghamshire, Marea Britanie, își folosește uscătorul de păr pe post de radar de jucărie. Femeia spune că metodă ei unică îi face pe șoferii care de obicei trec în goană printr-un cartier cu mulți copii, să incetinească, aceștia cred că ceea ce ține bunicuță în mană este de fapt un radar.

Ea a mărturisit: , Se merge foarte rapid pe acest drum ți există mulți copii în zonă. Sunt ingrijorată că unul ar putea fi ucis sau rănit grav „. Vă invităm să urmăriti cum procedează:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*