You are here
Home > Actualitate > Pana si medicii au plans cand au vazut ce i-a facut aceasta mama bebelusului ei. Tanara le-a spus politistilor ca micutul a cazut pe podea. Insa ce ii facea ZILNIC e strigator la cer
loading...

Pana si medicii au plans cand au vazut ce i-a facut aceasta mama bebelusului ei. Tanara le-a spus politistilor ca micutul a cazut pe podea. Insa ce ii facea ZILNIC e strigator la cer

Până și medicii au plâns când au văzut ce i-a făcut această mamă bebelușului ei. Tânără le-a spus polițiștilor că micuțul a căzut pe podea. Însă ce îi făcea ZILNIC e strigător la cer. Of, Doamne, sărmanul îngeraș. Care este starea lui ACUM: Caz infiorător într-o localitate din Ialomița.

Un bebeluș de 5 luni a fost lovit crunt de propria mamă, într-un acces de furie. Copilul a ajuns la spitalul Mărie Curie din Capitală, cu grave traumatisme, iar medicii se luptă să-i salveze viață. Este un copil cu malformație cardiacă și renală. Și în urmă traumatismului are fractură de humerus și claviculă dreaptă, hemoragie intracraniană.

Este în stare destul de fragilă. David duce o luptă cruntă pentru viată. Este intubat și legat la aparate. O asistentă îl îngrijește că pe propriul copil. Cea care l-a adus pe lume aproape l-a ucis. Mamă micuțului face insă o declarație socantă, încercând să își ascundă vina.

Spune că și-a dus copilul la spitalul din Slobozia, iar medicilor le-a spus că l-a scăpat, din greseală, pe podea. Pentru că era în stare critică, medicii din Ialomița au decis să-l transfere la București. Abia aici, după ample investigații, adevărul a ieșit la iveală. Doctorii au alertat imediat secția 16 de Poliție, iar pe mamă nu au mai lăsat-o să între în spital. Sesizați de autoritătile din Capitală, polițiștii au făcut o anchetă în casă femeii. Una care s-a încheiat cu un dosar penal pentru o faptă din culpă. Și atât.

După 12 zile de la apel, anchetatorii deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. În tot acest timp, medicii de la Mărie Curie au fost cei care l-au protejat pe bebeluș. Protecția Copilului a bătut doar azi la ușă femeii. Au ajuns înainte reporterii Observator. Că să rămană în viată, David are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale și riscă să rămană cu sechele.

3 thoughts on “Pana si medicii au plans cand au vazut ce i-a facut aceasta mama bebelusului ei. Tanara le-a spus politistilor ca micutul a cazut pe podea. Insa ce ii facea ZILNIC e strigator la cer

  1. Cred ca ar fii bine sa-i ia copilul cei de la protecția copilului și să-l plaseze într-un centru in vederea întocmirii actelor spre înfiere.. Sunt atitia oameni cu suflet bun,atitea familii care își doresc un copil și nu pot avea… De ce sa nu îi dam posibilitatea îngerașului ăsta sa aive parte de o viața mai bună? Haideți oameni buni sa facem ceva… Veniți cu idei,cu propuneri sa vedem ce putem face . Trebuie mediatizat la maximum acest caz.

    1. Mama trebuie pedepsita si copilu dat pre infiere dar mama trebuie dusa la puscarie si chinuita um hal fara de hal sa vada cu este Sá foi chinuit si batut

Lasă un răspuns

Top