You are here
Home > Actualitate > Și-a pus fetița la somn și după câteva ore s-a uitat pe un monitor să vadă ce face. Când a văzut ce se ascunde lângă micuță, a început să țipe si a fost la un pas SA LESINE.
loading...

Și-a pus fetița la somn și după câteva ore s-a uitat pe un monitor să vadă ce face. Când a văzut ce se ascunde lângă micuță, a început să țipe si a fost la un pas SA LESINE.

Și-a pus fetiță la somn și după câteva ore s-a uitat pe un monitor să vadă ce face. Când a văzut ce se ascunde langă micută, a început să țipe și a fost la un pas SĂ LEȘINE. Doamne, ce era acolo, orice părinte s-ar cutremură să vadă asta: Fiecare părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său, iar atunci când vine vorba despre un bebeluș, grijă este cu atât mai mare.

Așa că foarte mulți părinti aleg să își supravegheze permanent bebelușul cu ajutorul unor monitoare și a unor camere de supraveghere. Bonnie Moore, o femeie care locuiește în Norfolk, a avut parte de o întâmplare neobisnuită, care i-a dat viață peste cap. Într-o zi, pe când se uită să vadă dacă micuță Athea doarme în pătutul său, femeia a observat ceva care i-a făcut pielea de găină.

Ceva de-a dreptul terifiant se află în spatele fetiței. „Am încercat să mă gândesc la orice posibilitate, insă nimic nu se legă. Caracteristicile erau atât de clare. Pur și simplu nu știu ce să fac „. Bonnie le-a arătat și altor persoane filmarea, care au avut aceeași reacție.

Din imagini, se poate observă un alt copil sau o păpusă care stă intinsă alături de Athea, fetiță care săptămana viitoare va împlini un an. Insă, potrivit mamei terifiate de imaginile suprinse, nu se află nimic acolo. „Fiica mea se află în partea de jos a ecranului. Insă dacă dai zoom, îi poți vedea capul și corpul și apoi și acest lucru care stă langă ea „, a dezvăluit mamă.

Alți părinti care au văzut imaginile au o altă părere despre imaginile controversate. Mulți au fost de acord că ceva este acolo, într-adevăr și că poate fi spiritul cuiva extrem de special. Se pare că Bonnie și-a pierdut fratele când acesta avea nouă ani, iar imaginile ciudate au apărut la doar câteva zile de la comemorarea dispariției sale. „Simt că este un băiat tanăr, posibil o rudă sau un alt copil de-al tău, el oferă protecție copilului săi și va veghea asupra lui cât doarme pentru a se asigură că este în sigurantă „, a spus o femeie care crede că poate comunică cu spiritele.

Lasă un răspuns

Top