You are here
Home > Actualitate > Trei români din Torino au furat parmezan în valoare de 1.000 euro!
loading...

Trei români din Torino au furat parmezan în valoare de 1.000 euro!

Unele dintre cele mai fine brânzeturi din lume, parmezanul din varietatea „reggiano „, erau țintă a trei tineri din România. Ei luau delicatesele de pe rafturi și plecau fără să le plătească. Trei români domiciliați la Torino (Italia), în varstă de 20, 22 și respectiv 27 de ani, au furat dintr-un magazin parmezan în valoare de o mie de euro, anuntă site-ul italian Torino Today.

Timp de cinci zile la rând, cei trei au comis o serie de furturi din supermarketul Eurospin din orăselul Veduggio (regiunea Lombardia). Țintă hoților: parmezan premium Modul de operare le-a fost observat cu ajutorul camerelor de supraveghere din supermarket.

Ei treceau pragul magazinului că niște clienți obișnuiți și, la fel că oricare alți cumpărători, umpleau cu produse coșul de cumpărături. Alegeau mereu aceeași delicatesă culinară: parmezan din varietatea „reggiano „, cel mai bun disponibil pe piată.

Măturat timp de 36 de luni, parmezanul „reggiano „era comercializat în ambalaje de 1 kg, la prețul de 20 de euro/bucată. Opriți de carabinieri Rafturile goale au alarmat conducerea magazinului și a fost suficient să urmărească imaginile video surprinse de camerele de supraveghere din interior că să observe cum în total peste 50 de pachete de parmezan premium, în valoare de 1.000 euro, au dispărut fără a fi plătite.

Când hoții au revenit pentru a da incă o lovitură, carabinierii îi așteptau la ieșire și i-au reținut pentru furt.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top