You are here
Home > Actualitate > Caz şocant în Mureş. O tânără de 17 ani a fost ucisă de iubitul ei, care s-a sinucis
loading...

Caz şocant în Mureş. O tânără de 17 ani a fost ucisă de iubitul ei, care s-a sinucis

O fată de 17 ani a fost găsită moartă, luni, aproape de miezul nopții, în casă iubitului dintr-o localitate de langă Tarnăveni. Potrivit primelor informații, tanăra pare să fi fost ucisă de bărbatul în varstă de 24 de ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Realitatea TV că cei doi tineri erau iubiți, dar nu locuiau impreună. Față a fost invitată de iubit în locuința acestuia, iar tragedia ar fi fost declansată de o altercație între cei doi. Potrivit unui comunicat al Poliției Române, în data de 9 aprilie la oră 23.10, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Tirnăveni a fost anunțat prin apel 112 despre faptul că într-un imobil din comună Mică se află o persoană decedată.

La față locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureș, a efectuat cercetarea locului faptei și a stabilit că în imobil se află decedată o tanără, de 17 ani, care prezența leziuni la nivelul gâtului.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, și cadavrul unui tanăr de 24 de ani, ce prezența leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare. Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Mureș sub aspectul săvarsirii infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Top