You are here
Home > Actualitate > Incidente la meciul de fotbal CSA Steaua – Rapid. Jandarmii au intervenit
loading...

Incidente la meciul de fotbal CSA Steaua – Rapid. Jandarmii au intervenit

O serie de incidente s-a produs la meciul CSA Steaua – Rapid și a fost nevoie de intervenția jandarmilor

O serie de incidente s-a înregistrat la meciul de fotbal dintre CSA Steaua și Rapid. Suporterii celor două echipe au fost despărțiți de jandarmi.

Situația a devenit extrem de tensionată în minutul 27 al partidei, când mai mulți suporteri ai echipei CSA Steaua s-au dus la peluza galeriei Rapidului. A izbucnit imediat scandalul.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor, pentru a potoli cele două tabere. Grupurile rivale au fost separate, iar suporterii violenți au fost evacuați de pe stadion.

Au fost însă și confruntări între jandarmi și suporterii steliști. Forțele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene.

Aproximativ 37.000 de spectatori au venit la meciul CSA Steaua – Academia Rapid, din Liga a IV-a. Au fost și alte incidente provocate de fani, care au aruncat petarde şi fumigene în teren.

12.000 de suporteri ai Rapidului au afişat un banner cu jucătorii emblematici ai echipei, dar şi alte două pe care scria: „A noastră nebunie vişinie, cea mai frumoasă din întreaga Românie” şi „Rapid Bucureşti suntem noi”.

Galeria Stelei a venit cu 7.000 de persoane şi a prezentat o coregrafie cu plăcuţe argintii şi un banner pe care scria „Voinescu, istorie, blazon, magie şi furtună pe gazon”.

La tribuna 2 fanii stelişti au pus un banner pe care scria: „UEFA – This is Steaua Bucureşti”.

Lovitura de începere a fost dată de Ştefan Iovan, iar în tribună au fost aruncate mingi de către jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986.

Imagini de la finala din 1986 au fost proiectate pe ecranele arenei la începutul partidei, iar toţi fanii rapidişti au fluierat.

Partida CSA Steaua – Academia Rapid contează pentru etapa a XXIII-a a Ligii a IV-a.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top