You are here
Home > Actualitate > Nebunie amoroasă la Timișoara. Zeci de tineri ajung la spital! Medicii sunt șocați de ce văd!
loading...

Nebunie amoroasă la Timișoara. Zeci de tineri ajung la spital! Medicii sunt șocați de ce văd!

În ultima vreme medicii de la unitătile de primiri urgente din Timișoara se confruntă cu o situație mai puțin obisnuită. Se pare că tot mai mulți minori ajung la spital cu probleme după experiențe sexuale în urmă cărora se aleg inclusiv cu plăgi deschise.

Face sado-maso, că să-și crească fiul bolnav. Clientul e sclavul ei, iar din asta își castigă pâinea. Oana, concurență în latex cu o poveste de viată impresionantă
Potrivit presei bănătene, din cauza lipsei de experientă, mulți dintre tineri ajung să se rănească în timpul actului sexual, cazurile fiind felurite: „Pentru că nu au mai trecut prin asemenea experiențe, pacienții se confruntă cu mari probleme și ajung la urgente”, spune unul dintre medicii care a tratat mai multe astfel de cazuri.

ExclusivTm a publicat inclusiv o poză din care se poate observă că o tanără de 15 ani a ajuns la spital și i s-a pus diagnosticul „plagă muscată sân stang”.

„Adolescentii sunt bombardați cu sex la televizor, internet, în reclamele stradale. Vrei să vinzi un biscuite, reclamă e cu sex. Ce dracu’ să mai priceapă și adolescenții? Fac și ei ce văd!”, a mai declarat medicul

Lasă un răspuns

Top